AbigailPogledaj trailer!

Film

triler, horor (2024)

Abigail

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
Odlično!
 
Abigail

Naslov:

Abigail

Godina:

2024

Žanr:

triler, horor

Trajanje:

90 min

Režija:

Matt Bettinelli-Olpin
, Tyler Gillett

Scenarij:

Guy Busick
, Stephen Shields


Glavne uloge:


Giancarlo Esposito
  >  Lambert
Kevin Durand
  >  Peter
Alisha Weir
  >  Abigail
Kathryn Newton
  >  Sammy
Dan Stevens
  >  Frank
William Catlett
  >  Rickles
Angus Cloud
  >  Dean
Melissa Barrera
  >  Joey

Opis:


Nakon što skupina potencijalnih kriminalaca otme 12-godišnju kćer balerinu moćne osobe iz podzemlja, sve što moraju učiniti kako bi prikupili otkupninu od 50 milijuna dolara jest paziti na djevojčicu preko noći. U izoliranoj vili, otmičari počinju nestajati, jedan po jedan, i otkrivaju, na svoj sve veći užas, da su unutra zaključani bez normalne djevojčice.

Obradio/la:

bojan969
  • Slično za pogledati
  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • sasa-stipisic
    Active member
    26.04.2024. 01:06
    Koji zabavan i opaljen film sa dosta dobrim scenarijem. Ovo je ala neki mix filmova Ready or Not i zadnja dva Screama, filmovi koji su režirani od istog dvojca, i stilom i energijom i žanrovima se to vidi, temom ne.

    ● Preporuka za sve da ne gledaju trailer, pozamašan nepotreban spoil, a nemojte ni čitati skroz do kraja ovaj gori opis filma ●

    Film je ugl neki miks trilera i horora sa dozom humora. Likovi su raznovrsni, nema ih puno ali svaki karakter ima nešto života, nisu bezlični skroz, nešto slično kao u primjer "12 Angry Men", malo ljudi na jednom mjestu, ovdje i manje čak, samo šta su ovdje jednako Angry, iako i još poneki epitet bi se dao navesti.
    Odlična gluma mlade glumice Alishe Weir, ostali isto na vrlo zadovoljavajućem nivou su prenijeli i oživjeli napisane likove. Sve skupa dinamično, ludo, živahno, nema praznog hoda, svatko ko voli spomenuti miks žanrova - preporuka. Moglo bi vas zabaviti i opustiti. Mene je, a tome sam se i nadao.

{{message}}

{{item.title}}