DeokingPogledaj trailer!

Film

drama (2017)

Deoking

Ocjena korisnika
-
7,1
Deoking

Godina:

2017

Žanr:

drama

Trajanje:

134 min

Režija:

Han Jae-rim


Glavne uloge:


Jung Woo-sung
  >  Han-Kang Sik
Kim Eui-sung
  >  Kim Eung-Soo (as Kim Eui-Song)
Zo In-sung
  >  Park Tae-Soo
Kim Ah-jung
  >  Sang-Hee
Sung-Woo Bae
  >  Yang Dong-Chul (as Bae Sung-Woo)
Jung Eun-chae
  >  Tae Soo's Sister (as Jeong Eun-Chae)
Ryu Jun-Yeol
  >  Doo-II (as Ryoo Joon-Yeol)

Opis:


Park Tae Soo je rođen u problematičnoj porodici, a jednog dana je poželeo da postane - tužilac. Zbog toga se školovao na jednom od najboljih univerziteta u Južnoj Koreji. Park Tae Soo je tako postao jedan od najboljih tužilaca, iako veoma mlad. I, onda se sve promenilo kada je sreo Han Kang Sika, tužioca koji je smatran za najčuvenijeg. Šta se krije u pozadini...

Obradio/la:

IgaBiva
  • Slično za pogledati
  • Komentari (1)
  • Gongjo

    Gongjo (2017)

    drama, komedija, akcija

    Kada zločinačka organizacija iz Sjeverne Koreje pređe granicu i uđe na južnokorejsko tlo, južnokorejski detektiv mora surađivati sa sjevernokorejskom detektivima kako bi locirali bandu.
  • Big Match

    Big Match (2014)

    komedija, akcija, triler

    Choi Ik-Ho (Lee Jung-Jae) is a martial arts star with talent for action and humor. But one day, he is framed for murder. Ace (Shin Ha-Kyun) is a game planner, who makes a game for the Korean upper...
  • Ansisung

    Ansisung (2018)

    drama, povijesni, akcija, ratni

    Istorijski film o opsadi tvrđave Ansi, i epskoj osmodnevnoj bitki u kojoj su se borili čuvene Goguryeo trupe koje je predvodio Yang Man-chun, protiv vojske od 500,000 osvajača dinastije Tang.
  • Beomjoidosi

    Beomjoidosi (2017)

    kriminalistički, akcija, triler

    Film zasnovan na stvarnom događaju iz 2007. godine. Priča o ratu kinesko-korejski bandi i tvrdokornom policajcu koji, sa svojom ekipom, nastoji da ponovo vrati mir u svoj grad.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    13.11.2022. 22:15
    U sustini meni se svideo film. Opis ok, uvek moze da se popravi,  zanimljivo je i kako je doslo do toga da postane tuzilac, i kako je upoznao date ljude sa kojima ce i koji ce mu... to mi je bas interesantno bilo, eto Wiki i MyDramaList imaju iste, mozda malo kompletnije opise.

    Tesko je reci, ali meni je ovo politicko- kriminalisticka drama sa elementima trilera, ima ih , mislim da su lepo ukomponovali zanrove.

    Svidela mi se naracija antijunaka. montaza takodje (i ubacivanje scena, malo mesanje,`skakanje` mozda se to nekome ne svidi, meni je ok), dinamika mi je dobra, , i ostali elementi su mi fini. Lep prikaz sprege tuziteljstva sa politikom i kriminalom, prica ista, fazon novi,  pa sve sto to prati, i moze da se nabraja ali nema potrebe. Mozda bih voleo da je mozda u nekim delovima bio `brutalniji` , iako ima tih scena, moglo je na nekim mestima, imalo je prostora, kao sto imamo klubove,devojke, sampanjac,bahacenje, itd.

    Zanimljivo mi je, ima dosta scena da to potkrepim ali bi bili spoiler-i. Ima i  komicnih, dve su upecatljive, nije novo , ima i kod drugih humoristickih serija ali samo kroz dijaloge, eto ovde sam to i video, mozda ima i u drugim filmovima, ili se ne secam, ili nisam gledao.

    Mozda se nekome nece svideti taj deo oko porodice, taj bas `dramski ` deo, , uplitanja zene, meni to nije smetalo.

    Mogli su da i produze mozda jos desetak minuta i da malo bolje odrade kraj u stilu celog filma.

     Eto izmedju ostalog jedna prica, prica iz blata, radi masta, ceka ga presto, prepreke i ne ide to tako cesto, pa tron pa dno, u tom nekom fazonu. Sadrzajan je, moze jos da se napise, ali evo ukratko.

    Sve u svemu prijao mi je.
    AlexDeLarge2022-11-14 00:01:14

{{message}}

{{item.title}}