Extraordinary MeasuresPogledaj trailer!

Film

drama (2010)

Extraordinary Measures

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
Odlično!
6,528%
Extraordinary Measures

Naslov:

Izvanredne mjere

Godina:

2010

Žanr:

drama

Trajanje:

106 min

Režija:

Tom Vaughan

Scenarij:

Robert Nelson Jacobs
, Geeta Anand


Glavne uloge:


Harrison Ford
  >  Dr. Stonehill
Brendan Fraser
  >  John Crowley
Patrick Bauchau
  >  CEO Erich Loring
Alan Ruck
  >  Pete Sutphen
Keri Russell
  >  Aileen Crowley
Courtney B. Vance
  >  Marcus Temple
P.J. Byrne
  >  Dr. Preston
David Clennon
  >  Dr. Renzler
Jared Harris
  >  Dr. Kent Webber
Dee Wallace
  >  Sal
Andrea White
  >  Dr. Allegria
Ayanna Berkshire
  >  Wendy Temple
Meredith Droeger
  >  Megan Crowley
Diego Velazquez
  >  Patrick Crowley
Sam M. Hall
  >  John Crowley, Jr.

Opis:


Film je inspiriran istinitom pričom o Johnu Crowleyju (Brendan Fraser), čovjeku koji se odupro konvencijama i unatoč lošim izgledima riskirao budućnost svoje obitelji kako bi pronašao lijek za po život opasnu bolest svoje djece.

U maniri velikih inspirativnih drama poput Oscarima nagrađenih filmova "Erin Brockovich" i "Potraga za srećom", Harrison Ford, Brendan Fraser i Keri Russell glume u "Izvanrednim mjerama". Film je inspiriran istinitom pričom o Johnu Crowleyju (Brendan Fraser), čovjeku koji se odupro konvencijama i unatoč lošim izgledima riskirao budućnost svoje obitelji kako bi pronašao lijek za po život opasnu bolest svoje djece. Dijete radničke obitelji, John Crowley (Brendan Fraser) napokon je okusio uspjeh u korporativnoj Americi. Uz potporu svoje lijepe žene Aileen (Keri Russell) i njihovo troje djece, John je na dobrome putu. Ali upravo kad mu karijera doživljava uzlet, Crowleyju sve to pada u drugi plan kad njegovu mlađem sinu i kćeri dijagnosticiraju smrtonosnu bolest. Uz Aileeninu potporu i upregnuvši sve svoje vještine i odlučnost, Crowley se udružuje s briljantnim, ali nepriznatim i nekonvencionalnim znanstvenikom dr. Robertom Stonehillom (Harrison Ford).
Zajedno osnivaju biotehničku tvrtku usredotočenu na razvoj spasonosnog lijeka. Jednoga naprijed tjera želja da dokaže i sebe i svoje teorije, drugoga prilika da spasi svoju djecu, a njihovo se nevjerojatno savezništvo ubrzo pretvara u uzajamno poštovanje dok se zajedno hvataju ukoštac s medicinskim i poslovnim ustanovama u borbi protiv sustava – i vremena.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (1)
  • HairBrained

    HairBrained (2013)

    komedija

    Kad 14-godišnjeg genijalca / izopćenika Elija Pettifoga odbije Harvard, on završi na koledžu Whittman, koji mu se uopće ne sviđa. Tamo upoznaje 41-godišnjeg brucoša Lea Searlyja. Leo je kockar čiji...
  • Whole Lotta Sole

    Whole Lotta Sole (2011)

    drama, komedija

    Luckasta kriminalistička komedija u kojoj Brendan Fraser glumi Joea Maguirea, Amerikanca koji vodi trgovinu antikvitetima u Irskoj. Kad mladić koji lokalnom mafijašu duguje novac uleti u trgovinu...
  • Breakout

    Breakout (2013)

    drama, kriminalistički, akcija, triler

    Bezbrižno kampiranje u prirodi krene po zlu za mlade brata i sestru kada posvjedoče ubojstvu. Djeca tako postanu iduća meta ubojica koji ih progone i love kroz divljinu. Izdržavajući kaznu zbog...
  • Firewall

    Firewall (2006)

    kriminalistički, triler

    Paul Nilsson (Harrison Ford - Blade Runner, Star Wars), uspješan šef osiguranja jedne međunarodne banke, nađe se u vrtlogu opasne igre kada ga obavijeste da mu je obitelj oteta. Otmičari, koje vodi...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Titivillus
    Translator
    10.12.2009. 21:05
    Extraordinary Measures

    Release Date: 22 January 2010
    Genre: Drama

    Director: Tom Vaughan
    Writers: Robert Nelson Jacobs (written by) & Geeta Anand (book)

    Cast: Harrison Ford, Brendan Fraser, Keri Russell



    Prema istinitoj priči.

    John Crowley (Brandan Fraser), usprkos svojim radničkim korijenima napokon počinje imati uspjeha u korporativnoj Americi. Uz potporu svoje lijepe žene Aileen (Keri Russel) i troje djece, John je na putu prema vrhu. No u trenutku kada mu je uspjeh iza ugla, odustaje od svega kada sazna da mu je dvoje djece smrtno bolesno.

    Uz potporu Aileen, koristeći sve svoje vještine i upornost, udruži se s genijalnim no podcijenjenim i nekonvencionalnim znanstvenikom dr. Robertom Stonehillom (Harrison Ford).

    Zajedno osnivaju biotehnološku tvrtku koja se fokusira na pronalaženje lijeka za smrtonosnu bolest. Jedan kojeg goni potreba za dokazivanjem, drugog šansa za spas vlastite djece, neobičan tandem kreće u borbu protiv medicinskih i poslovnih ustanova.

    [TUBE]bUCXtdTlUrk[/TUBE]

{{message}}

{{item.title}}