Lost Things

Film

triler, horor (2003)

Lost Things

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
5,4
Lost Things

Godina:

2003

Žanr:

triler, horor

Trajanje:

83 min

Režija:

Martin Murphy

Scenarij:

Stephen Sewell


Glavne uloge:


Lenka Kripac
  >  Emily
Steve Le Marquand
  >  Zippo
Leon Ford
  >  Gary
Charlie Garber
  >  Brad
Alexandra Vaughan
  >  Tracey (as Alex Vaughan)

Opis:


horor, triler. Izbjegavajući hollywoodske klišee i pokazujući maštu koja je tri puta veća od njegovog filmskog buđeta, australski redatelj Martin Murphy u svom prvom filmu prihvaća izazov snimanja tinejđerskog psiho-trilera.
Četvero tinejđera-- Emily (Lenka Kripac), Tracy (Alex Vaughan), Garry (Leon Ford) i Brad (Charlie Garber)-- koji su upravo završili srednju školu i željni su zabave, odlaze na napušteni otok, usprkos protivljenju njihovih roditelja, kako bi uživali u suncu, surfanju i seksu. Misteriji života i ljubavi ubrzo su zaključeni kad shvate da nisu sami na otoku. Susret sa Zippom (Steve Le Marquand), zlokobnim sakupljačem ostataka s plaže, koji ih upozorava da napuste otok, pojačava njihovu nelagodu. Međutim kad doista odluče napustiti otok, otkriju da su zarobljeni u nestvarnoj vremenskoj anomaliji gdje su suočeni s prilično okrutnim otkrićima. Usporeni tempo i misteriozna priroda prijeteće sile stvaraju napetost i omogućuju likovima da se izgrađuju, a niskobuđetnost filma podsjeća na PROJEKT: VJEŠTICE IZ BLAIRA.
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • Let Us Prey

    Let Us Prey (2014)

    triler, horor

    Rachel, a rookie cop, is about to begin her first night shift in a neglected police station in a Scottish, backwater town. The kind of place where the tide has gone out and stranded a motley bunch of...
  • Bait

    Bait (2012)

    akcija, znanstvena fantastika, horor

    Grupa ljudi ostane zarobljena u supermarketu nakon tsunamija koji pogodi obalu Queenslanda u Australiji. Uskoro saznaju veću brigu od same zatvorenosti u poplavljenoj trgovini predstavlja skoro 4m...
  • Taste of Fear

    Taste of Fear (1961)

    triler, horor

    A wheelchair-bound young woman returns to her father's estate after 10 years, and although she's told he's away, she keeps seeing his dead body on the estate.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}