Pogledaj trailer!

TV serija

drama, ljubavni, znanstvena fantastika, triler, horor (2012)

Beauty and the Beast

Uskoro i vaše ocjene!
Uskoro i vaše ocjene!
7,2
Beauty and the Beast

Naslov:

Ljepotica i zvijer

Godina:

2012

Žanr:

drama, ljubavni, znanstvena fantastika, triler, horor

Trajanje:

60 min

Autor:

Ron Koslow
, Jennifer Levin
, Sherri Cooper-Landsman


Glavne uloge:


Austin Basis
  >  J.T. Forbes
Jay Ryan
  >  Vincent Keller
Kristin Kreuk
  >  Catherine Chandler
Nina Lisandrello
  >  Tess Vargas
Nicole Gale Anderson
  >  Heather Chandler
Sendhil Ramamurthy
  >  Gabe Lowen
Max Brown
  >  Evan Marks
Ted Whittall
  >  Agent Bob Reynolds
Brian White
  >  Joe Bishop
Nina Lisandrello
  >  Captain Tess Vargas
Jay Ryan
  >  Dr. Vincent Keller
Kristin Kreuk
  >  Special Agent Catherine Chandler
Brennan Brown
  >  Chief Ward
Amber Skye Noyes
  >  Tori Windsor
Michael Roark
  >  Kyle Johnson

Opis:


Catherine “Cat” Chandler pametna je detektivka bez dlake na jeziku koju progoni njezina tragična prošlost. Kad je bila tinejdžerka Cat je svjedočila ubojstvu njezine majke koje su počinili dvojica ubojica. I Cat bi bila ubijena da je netko – ili nešto – nije spasilo. Nitko joj nije vjerovao, ali oduvijek je znala da njezin spasitelj nije bila životinja već zastrašujuće i opasno ljudsko biće.

Nakon mnogo godina Cat je postala čvrsta i samouvjerena mlada žena, sposobna detektivka njujorške policije čija je partnerica jednako talentirana mlada Tess. Dvije djevojke postale su najbolje prijateljice I čine odličan tim zbližen na mnogim okrutnim slučajevima i radeći pod patronatom krutog, ali pravednog šefa Joa Bishopa. Dok istražuju novi slučaj Cat I Tess otkrivaju otiske prstiju koji ih vode do naočitog mladog doktora Vincenta Kellera koji je navodno ubijen od neprijateljske vatre u Afganistanu 2002. godine. Kopajući dublje saznaju da je Vincent još uvijek živ i zbog nepoznatih razloga primoran da obitava izvan tradicionalnog društva. Proteklih deset godina skriva se od ljudi uz pomoć J.T.Forbesa, prijatelja iz djetinjstva. Vincent, naime, krije mračnu tajnu – kad se razbjesni postaje zastrašujuća zvjer koja ne može kontrolirati svoju snagu i pojačana osjetila. Cat se zaprepasti kad joj Vincent prizna da je on bio ta “životinja” koja ju je spasila od ubojica njezine majke, ali joj istovremeno ne ispriča cijelu istinu da se emotivno vezao uz nju prateći je godinama. Cat obeća da će zaštititi njegov identitet u zamjenu za bilo kakve informacije o ubojstvu njezine majke. Njih dvoje započinju kompleksan odnos za kojeg oboje znaju da je jako opasan. Catina tajna opsjednutost Vincentom ugrožava njezin odnos sa svih ljudima u okolici, a pogotovo s Tess. U isto vrijeme, Vincentovo višegodišnje praćenje Cat naučilo ga je nešto o mračnim kutevima grada, što se pokazuje jako korisno u mnogim istragama.

Odlična američka krimi drama s elementima horora i naučne fantastike dosad je “odradila” jednu sezonu, ali nakon odličnih rezultata gledanosti u travnju ove godine naručeno je novih 22 epizode druge sezone. Glavne uloge pripale su glumcima koje već dobro poznajemo s malih ekrana. Cat glumi Kristi Kreuk koju smo imali prilike gledati u “Smallvilleu” i “Chucku”. Tess je utjelovila Nina Lisandrello (“Sestra Jackie”), Vincenta Jay Ryan (“Terra Nova”), a kapetan Joea Bishopa Brian White (“Cabin In The Woods”).
 • Slično za pogledati
 • Komentari (16)
 • Stitchers

  Stitchers (2015)

  drama, kriminalistički, znanstvena fantastika

  Mlada žena regrutirana je u tajnu državnu agenciju, sa zadatkom da se "ubaci" u sjećanja nedavno preminulih žrtvi, kako bi pronašla ubojice.
 • Star-Crossed

  Star-Crossed (2014)

  drama, ljubavni, znanstvena fantastika

  Glavni likovi vanzemaljac Roman i Emery moderni su Romeo i Julija. Radnje serije smještena je 2024. godine gdje se vanzemaljci pokušavaju uklopiti u život na Zemlji.
 • Shadowhunters

  Shadowhunters (2016)

  drama, akcija, ljubavni, fantazija

  Radnja Shadowhuntersa prati Clary Fray koja na svoj rođendan dozna da je pola čovjek, a pola anđeo i da potječe iz duge loze lovaca na demone. Zajedno sa shadowhunterom Jaceom i svojim najboljim...
 • Bitten

  Bitten (2014)

  drama, misterij, fantazija, horor

  When she left Stonehaven - 'for good this time' - Elena Michaels thought she had left the world of supernatural behind. Until the night she got a mysterious call from her pack leader asking her to...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!