Mad Love

TV serija

komedija, ljubavni (2011)

Mad Love

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
6,7
Mad Love

Naslov:

Luda ljubav

Godina:

2011

Žanr:

komedija, ljubavni

Trajanje:

30 min

Autor:

Matt Tarses


Glavne uloge:


Jason Biggs
  >  Ben Parr
Sarah Chalke
  >  Kate Swanson
Judy Greer
  >  Connie Grabowski
Tyler Labine
  >  Larry Munsch
Sarah Wright
  >  Tiffany
Pat Crawford Brown
  >  Ruth
Martin Starr
  >  Clyde
Sarah Wright
  >  Tiffany Haines
Rachel Boston
  >  Erin Sinclaire
Trey Ellett
  >  Sleazy Guy
Jerrika Hinton
  >  Eva
Drake Kemper
  >  Erik
Robert Keith Wyatt
  >  Bouncer
Angelique Cabral
  >  Erika
Samantha Bailey
  >  Young Kate

Opis:


'Luda ljubav' je priča o četiri prijatelja iz New Yorka. Dok se dvoje od njih zaljubi do ušiju, drugo dvoje se jednostavno ne može podnijeti. U epicentru ove romantične i humoristične serije smještene u New Yorku su četiri prijatelja: Ben i Larry te Kate i Connie. Ben i Kate se slučajno upoznaju na vrhu 'Empire State Buildinga' i zaljube se na prvi pogled. Druženjem upoznaju Benovog prijatelja Larryja i Kateinu prijateljicu Connie. Larry i Connie se ne slažu najbolje od samog početku, jer su oboje poprilično cinični. Nakon nekog vremena, Larry i Connie ostvare bolji odnos.

Pamela Fryman režirala je većinu epizoda serije 'Kako sam upoznao vašu majku' i epizode mnogih drugih humorističnih serija kao što su 'Just Shoot Me', 'Dva i pol muškarca', 'Prijatelji' te 'Kralj Queensa'.
Osvojila je dva Emmya za seriju 'Santa Barbara'. Nominirana za dva Emmyja zbog humoristične serije 'Kako sam upoznao vašu majku'. Scenarist serije 'Luda ljubav' Matt Tarses producirao je većinu epizoda hit serije 'Stažist', 'Najgori tjedan' i 'Sports Night'. Osvojila je Emmy nominaciju 2005. godine za seriju 'Stažist'.


Jason Biggs je najpoznatiji po svojoj ulozi u kultnim nastavcima hit komedije 'Američka pita'. Uloga u seriji 'Luda ljubav' prva mu je tom TV žanru nakon deset godina. Jason je rođen 1978. godine u New Jerseyju. Ima dvije starije sestre, a počeo je glumiti već kao petogodišnjak. U braku je s glumicom Jenny Mollen. Osvojio je MTV Movie Award za najbolji poljubac ('Američka pita 2').
U ovoj seriji utjelovljuje lik mladog odvjetnika koji se nalazi u vezi koja ga sputava te uskoro, sasvim slučajno, upoznaje ljubav svog života.

Sarah Chalke je poznata po ulozi Stelle u hit seriji 'Kako sam upoznao vašu majku' i doktorice Reid u hit seriji 'Stažist'. Rođena je 1976. godine u Kanadi. Govori francuski i njemački jezik. Volonterka je i radi u 'Audrey Hepburn' fondu za djecu. Otac joj je odvjetnik te njezini roditelji vode agenciju za posvojenje djece. Sama je majka sina Charlie Rhodesa Afifija. Sa 17 godina je dobila ulogu Becky Conner u seriji 'Roseanne'. Trenutno tumači glavnu ulogu u seriji 'How to Live with Your Parents (For the Rest of Your Life)'. U 'Ludoj ljubavi' glumi prpošnu i pomalo nespretnu Kate koja se zaljubi u Bena na prvi pogled i živi s najboljom prijateljicom Connie.

Tyler Labine je poznat po filmovima 'Planet majmuna: Postanak' (2011.), 'Tucker i Dale protiv zla' (2010.) i 'Reaper' (2007.). Ovaj glumac je rođen 29. travnja 1978. godine u Kanadi. Sam glumac je priznao da je njegov najgori posao onaj dostavljača pizze. Oženjen je s Carrie Ruscheinsky.
U seriji tumači Larryja, Benovog ciničnog, najboljeg prijatelja koji je uvijek u prepirki s Connie.

Judy Greer je ostvarila mnoge gostujuće uloge u hit serijama 'Dva i pol muškarca', 'Kalifornikacija', i 'Teorija velikog praska'. Greer je rođena i odrasla u Detroitu u obitelji mehaničara i bolničke administratorice. Deset godina je trenirala klasični ruski balet. U njezin filmski opus spadaju filmovi 'Od klinke do komada', 'The Village', 'Što žene vole'. Glavno obilježje je da uvijek u filmovima tumači najbolju prijateljicu glavnih protagonista. U seriji 'Dva i pol muškarca' glumila je tri različita lika. Judy glumi Kateinu najbolju prijateljicu Connie koja je oličenje sarkazma i ne slaže se s Larryjem.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (1)
  • Gary Unmarried

    Gary Unmarried (2008)

    komedija

    Bivši se par suočava s kaotičnim posljedicama rastave nakon 15 godina braka dok se upuštaju u nove veze. On je zabavni roditelj, a ona je strogi. Dijele skrbništvo nad djecom – Louise, politički...
  • Sons of Tucson

    Sons of Tucson (2010)

    komedija

    Sinovi Tucsona je obiteljska humoristična serija o trojici braće koji unajme šarmantnog muljatora koji glumi njihovog oca dok im je pravi otac u zatvoru. Ono što počne kao jednostavni poslovni odnos...
  • $#*! My Dad Says

    $#*! My Dad Says (2010)

    komedija

    Legendarni William Shatner (Bostonsko pravo, Pravda za sve, Zvjezdane staze, T. J. Hooker) u ovoj humorističnoj seriji utjelovljuje Eda, 72-godišnjaka koji je nepresušno vrelo mudrosti jačine...
  • The Loop

    The Loop (2006)

    komedija

    Recently graduated Sam Sullivan is the youngest executive in crude Russ's airline's Chicago HQ. Sam's ruthlessly ambitious direct chief, feminist Meryl, considers him a sexually desirable toy and fun...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • bagzi94
    Translator
    06.02.2011. 12:46


    Opis:

    Mad Love je komedija o kvartetu Njujorčana, dvoje koji se zaljubljuju i dvoje koji se mrze.
    Ben (Jason Biggs) je advokat koji se trudi da održi svoju vezu sa Kate (Sarah Chalke), prelepom mladom devojkom za koju Ben misli da je devojka njegovih snova. Sa druge strane Larry (Tyler Labine) Benov najbolji prijatelj i kolega je čovek koji ne veruje u ljubav upoznaje Connie (Judy Greer)  Kateinu cimerku. Oni nerviraju jedno drugo a ostaje da se vidi da li će se zaljubiti ili će se još više zamrzeti. CBS mnogo očekuje od ovog sitcoma i misle da imaju keca u rukavu pa su zato angažovali impresivnu glumačku postavu. Ostaje nam da vidimo kakva je serija u ponedeljak 21.02.2010. kad će biti prikazan pilot.

    Žanr: komedija
    Trajanje: 30 minuta
    Zemlja: SAD

    Trejler:
    [TUBE]A4Ug2F3-Dac[/TUBE]




    bagzi942011-02-15 16:12:45

{{message}}

{{item.title}}