Modern FamilyPogledaj trailer!

TV serija

komedija, ljubavni (2009)

Modern Family

Ocjena korisnika
Odlično!
8,486%
Modern Family

Naslov:

Moderna obitelj

Godina:

2009

Žanr:

komedija, ljubavni

Trajanje:

22 min

Autor:

Steven Levitan
, Christopher Lloyd


Glavne uloge:


Ed O'Neill
  >  Jay Pritchett
Eric Stonestreet
  >  Cameron Tucker
Jesse Tyler Ferguson
  >  Mitchell Pritchett
Sofía Vergara
  >  Gloria Delgado-Pritchett
Julie Bowen
  >  Claire Dunphy
Ty Burrell
  >  Phil Dunphy
Rico Rodriguez
  >  Manny Delgado
Nolan Gould
  >  Luke Dunphy
Sarah Hyland
  >  Haley Dunphy
Ariel Winter
  >  Alex Dunphy
Aubrey Anderson-Emmons
  >  Lily Tucker-Pritchett
Ed O'Neill
  >  Jay Pritchett
Eric Stonestreet
  >  Cameron Tucker
Jesse Tyler Ferguson
  >  Mitchell Pritchett
Sofía Vergara
  >  Gloria Delgado-Pritchett

Opis:


Ova neobična serija upoznat će nas s tri različite obitelji koje, ustvari, čine jednu veliku, modernu i sretnu zajednicu! Jay Pritchett (Ed O'Neill) ima odraslu djecu i unuke iz prijašnjeg braka te veličanstvenu mladu ženu Gloriju (Sofia Vergara), koja je središte cijelog njegovog svijeta. Gloria je nepopravljivi sanjar, ona piše poeziju i rado se prepušta strastima, a iz prijašnje veze ima jedanaestogodišnjeg sina Mannyja Delgada (Rico Rodriguez) koji već počinje primjećivati cure. Jay bi više volio da je Manny tvrđeg karaktera jer ne zna kako drugačije odgajati i ponašati se pred s tim 'čudnim' klincem. Osim toga, Jay muku muči s percepcijom okoline koja misli da je on Glorijin otac, a ne muž, što mu stvara popriličnu nelagodu. Njih troje zajedno moraju, ukoliko žele živjeti u miru, premostiti generacijski, kulturni i socijalni jaz.

Tu je i druga obitelj koju čine Phil (Ty Burrell) i Claire (Julie Bowen), par koji gaji zdrav, pošten i otvoren odnos prema svoje troje djece. Ponekad to i nije baš lako jer njihova kći tinejdžerica Haley (Sarah Hyland) sazrijeva malo prebrzo, srednja kći Alex (Ariel Winter) je prepametna za svoj uzrast, a sin Luke (Nolan Gould) je pomalo problematičan. Na kraju, upoznajemo i treću obitelj, Mitchella (Jesse Tyler Ferguson) i Camerona (Eric Stonestreet), vrhunskog odvjetnika i njegovog divnog, brižnog i veoma romantičnog životnog partnera. Njih dvojica odlučili su napraviti korak naprijed i posvojiti malenu djevojčicu Lily iz Vijetnama.

Njihov život nije ni uredan ni politički korektan, ili na bilo koji način predvidljiv. Pravi gazda cijele obitelji je patrijarh Jay, a Claire i Mitchell su njegova odrasla djeca, dok su svi ostali u tom modernom plemenu otkačena ekipa kod koje se nikad ne zna što će im se dogoditi jer oni su strastveni, moderni, suludi i prepuni iznenađenja. Kako bi sve bilo još zabavnije, u živote im je ušla nizozemska televizijska ekipa koja snima njihovu svakodnevicu za potrebe reality showa koji bi uskoro trebao ugledati svjetlo dana u Europi.

Humoristična serija „Moderna obitelj“ će svojim polu-dokumentarnim, parodijskim stilom upoznati gledatelje s nesvakidašnjom, velikom obitelji Pritchett koju predvodi glumac Ed O'Neill, nama poznat kao Al Bundy iz „Bračnih voda“. Od ostalih glumaca, koji također imaju važne uloge, su zanosna Sofia Vergara, Julie Bowen, Jesse Tyler Ferguson i Ty Burrell, svi redom profesionalci u televizijskim serijama i dramama. „Moderna obitelj“ je vrhunska humoristična serija američke produkcijske kuće „20th Century Fox“ koja je odmah nakon svoje premijere pobrala pohvale televizijskih kritičara, ali i sve brojnijih gledatelja, iako je snimljena kao „mocumentary“, netipičnim, ali sve popularnijim načinom stvaranja sitcoma. Ova vrlo duhovita komedija s vrhunskom glumačkom postavom i izvrsnim scenarijem privukla je čak i američkog predsjednika Baracka Obamu, koji je u jednom intervjuu priznao da on i njegova obitelj ne propuštaju niti jednu epizodu. Serija je osvojila mnoge nagrade u svega tri sezone emitiranja - Zlatni globus za najbolju humorističnu TV seriju, čak 11 Emmyja za najbolju humorističnu seriju, režiju, sporedne glumce i scenarije te još puno raznih drugih nagrada.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (20)
  • Scrubs

    Scrubs (2001)

    drama, komedija

    Serija Stažist već je osvojila prestižnu nagradu Humanities, a bila je nominirana i za nagradu Guild, Emmy i People's Choice. Serija i dalje prati čudnovate zgode koje se događaju stažistu Johnu...
  • Wednesday

    Wednesday (2022)

    kriminalistički, obiteljski, komedija, fantazija

    Prati Wednesday Addams i njene učeničke godine, kada pokušava savladati svoje psihičku sposobnosti u nastajanju, osujetiti i rešiti misteriju staru 25 godina u koju su upleteni i njeni roditelji.
  • Suits

    Suits (2011)

    drama, komedija

    Serija 'Face', ili u originalu 'Suits', počela se emitirati 2011. godine. Vrlo brzo je stekla status nezaobilazne večernje zabave u američkim kućanstvima, a njena se popularnost ubrzo počela širiti...
  • Orange Is the New Black

    Orange Is the New Black (2013)

    drama, kriminalistički, komedija

    Netflix nastavlja širiti ponudu svog originalnog programa, a sljedeća na redu je njihova prva vlastita komedija, Orange is the New Black. Autorica je Jenji Kohan, koja je pred desetak godina...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • CSInvestigator
    Translator
    08.02.2019. 22:21
    Obnovljeno za 11. sezonu koja će biti poslednja Wink
  • titlovi.com
    Approval team
    08.10.2018. 22:42
    10 sezonu prevodi hajo0309 👍
  • 20.11.2017. 18:51
    ODLICNA!!!

{{message}}

{{item.title}}