RavenswoodPogledaj trailer!

TV serija

drama, horor (2013)

Ravenswood

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
6,7
Ravenswood

Godina:

2013

Žanr:

drama, horor

Trajanje:

43 min

Autor:

Joseph Dougherty
, Oliver Goldstick
, I. Marlene King


Glavne uloge:


Merritt Patterson
  >  Olivia Matheson
Steven Cabral
  >  Raymond Collins
Brett Dier
  >  Luke Matheson
Nicole Gale Anderson
  >  Miranda Collins
Tyler Blackburn
  >  Caleb Rivers
Britne Oldford
  >  Remy Beaumont
Luke Benward
  >  Dillon
Henry Simmons
  >  Simon Beaumont
Meg Foster
  >  Carla Grunwald
Laura Allen
  >  Rochelle Matheson
Brock Kelly
  >  Zachary Springer
Haley Lu Richardson
  >  Tess Hamilton
Sophina Brown
  >  Terry Beaumont
Justin Bruening
  >  Benjamin Price
Jay Huguley
  >  Tom Beddington

Opis:


Od producenata napete i vrhunske dramske serije Slatke male lažljivice, dolazi serija Ravenswood smještena u gradić blizu Rosewooda u Pennsylvaniji (gdje se odvija radnja Slatkih malih lažljivica), koji se generacijama nalazi pod smrtonosnom kletvom. Petero stranaca nađu se povezani tom kletvom i trebaju istražiti tajanstvenu i groznu prošlost grada… Prije negoli bude prekasno za sve njih. Inspirirana Slatkim malim lažljivicama, koja je stalno ocjenjivana kao dramska serija broj jedan kod ključne publike i postavila je rekord za najviše komentiranja na društvenim medijima od svih televizijskih serija u povijesti televizije, Ravenswood je originalna serija u kojoj glume Nicole Gale Anderson, Tyler Blackburn, Brett Dier, Britne Oldford, i Merritt Patterson.

Na početku serije otkrivamo da gradić Ravenswood u Pennsylvaniji skriva nešto ispod površine i nastavlja se misterij započet u posebnoj epizodi Slatkih malih lažljivica. Na putu za grad Ravenswood, Caleb Rivers (Blackburn) upoznaje Mirandu Collins (Anderson) i uskoro njih dvoje shvaćaju da ih povezuje nešto jedinstveno. Nakon što odluči ostati u gradu da bi pomogao novoj prijateljici, Caleb počinje preispitivati svoju odluku, pogotovo nakon što upozna Mirandina hladnog i nepristupačnog ujaka Raymonda Collinsa (Cabral). Caleb ima i neugodan susret s lokalcem Lukeom Mathesonom (Dier), koji se bori s prihvaćanjem nedavne obiteljske tragedije i skandala koji je poslije uslijedio, a u koji je uhvaćena i njegova sestra blizanka Olivia (Patterson).

Uznemireni zbog onog čemu su svjedočili u noći Proslave osnivača Ravenswooda te okruženi čudnim i nadnaravnim događanjima, Caleb i Miranda počinju istraživati taj bizarni gradić. Njihova prva saveznica je lokalna tinejdžerica Remy Beaumont (Oldford), koja ima poseban uvid u gradsku prošlost i počela je povezivati neke problematične točke. No tih petero tinejdžera nemaju pojma koliko su im životi zbilja povezani i što im sve Ravenswood priprema…


O GLUMCIMA:

NICOLE GALE ANDERSON
(Miranda Collins)

Nicole Gale Anderson u novoj jednosatnoj originalnoj seriji Ravenswood glumi Mirandu Collins, posvojenu djevojku koja se služi svojim vještinama da bi prikrila emocionalne ožiljke. Anderson je karijeru započela kao gimnastičarka, nastavila s manekenstvom i glumom u reklamama te na kraju prešla na televiziju, gdje je glumila u popularnoj seriji Disney Channela Jonas. Gradeći karijeru na bazi stvorenoj ulogom Macy Mise, zajedno s ulogom Kelly Parker u ABC-jevoj obiteljskoj seriji Make It or Break It, Anderson se nedavno pojavila u seriji Ljepotica i zvijer kao Heather, mlađa sestra Kristine Kreuk (Ljepotica). Također je imala gostujuće uloge u televizijskim serijama Ringer, Sretni završeci, Unfabulous, Zoey 101, iCarly i Hannah Montana.


TYLER BLACKBURN
(Caleb Rivers)

Tyler Blackburn glumi Caleba Riversa, lošeg dečka s nježnom stranom koji je pomeo svoju curu Hannu (Ashley Benson) s nogu u Slatkim malim lažljivicama. Caleba privlači ostanak u gradiću Ravenswoodu nakon što je bio svjedok čudnim događajima naoko povezanim s njime. Blackburn je prvi put glumio Caleba u hit-seriji Slatke male lažljivice prije prelaska u Ravenswood. Uz glumu u Slatkim malim lažljivicama, Blackburn je nedavno glumio u web- seriji Wendy Alloy Entertainmenta, u kojoj je pjevao svoje pjesme, uključujući i temu Save me. Glumio je i Jesseja Pratta u nezavisnom filmu Peach Plum Pear, koji je debi imao na filmskom festivalu Female Eye u Torontu u Kanadi. Rođen u Burbanku u Kaliforniji, Blackburn je karijeru započeo sa 17 godina. Prije dobivanja uloge u Slatkim malim lažljivicama, Blackburn je imao veću povremenu ulogu u seriji Naši najbolji dani kao Ian, za kojeg se zanimala Stephanie, koju glumi Shelley Hennig. Ostala televizijska gostovanja uključuju Zaboravljeni slučaj, Gigantic i Unfabulous.


STEVEN CABRAL
(Raymond Collins)

Steven Cabral glumi Raymonda Collinsa, Mirandina jedinog živog rođaka. Hladan i nepristupačan kad prvi put susretne Mirandu, on možda zna više nego što da naslutiti u ukletoj prošlosti Ravenswooda. Rođen i odrastao u Melbourneu u Australiji, Cabral ima više od deset godina međunarodnog iskustva u zabavnoj industriji te je živio diljem svijeta u potrazi za strašću za glumom. Nakon ozbiljnog treniranja u kazalištu u raznim školama glume, dobio je glavnu ulogu u seriji Forget the Rules, nakon čega je uslijedio globalni uspjeh serije Neighbours, koja je prikazivana u 50 zemalja širom svijeta i bila među najgledanijim dnevnim serijama u UK-u. Steven je glumio i u seriji Hollyoaks te u vrhunskim kazališnim produkcijama u UK-u. Cabrala smo gledali u kinima u Disneyjevu filmu Kako je spašen gospodin Banks uz Toma Hanksa, Colina Farrella, Paula Giamattija, Emmu Thompson i mnoge druge te redatelja Johna Leeja Hancocka. Prije toga Cabral je radio u Japanu na inovativnom kratkom animiranom filmu Love Like Aliens.


BRETT DIER
(Luke Matheson)

Brett Dier glumi Lukea Mathesona, vuka samotnjaka sa starom dušom, čije je povjerenje teško steći, ali je odan do kraja. Luke je brat blizanac Olivije (Merritt Patterson). Dier, Kanađanin, od malih je nogu znao da želi biti glumac. Prije velike uloge u Ravenswoodu, imao je povremene uloge u Mr. Youngu i The L.A. Complexu,, a posljednje je glumio mladog pilota u priznatoj seriji Djevojke iz tvornice bombi na CTV-u. Dier je skupio mnogo komentara na svoju izvrsnu izvedbu. Dierov rad na televiziji uključuje i gostujuće uloge u serijama Emily Owens, Tajni krug, Flashpoint, Šah-mat, Blackstone i Shattered.


BRITNE OLDFORD
(Remy Beaumont)

Britne Oldford glumi Remy, djevojku koja se može uklopiti bilo gdje, ali ne pripada nijednoj ekipi. Znatiželjna i odlučna, neće prestati tražiti istinu dok je ne nađe. Kanadska glumica s pozadinom u plesu i glazbi, kao i u klasičnom kazalištu, Oldford je pohađala poznati umjetnički program u Torontu gdje je tijekom posljednje dvije godine školovanja odabrala dramu kao glavni predmet. To joj je dalo temelje za uspješnu glumačku karijeru. Oldford je povremeno glumila u drugoj sezoni nagrađivane serije Ryana Murphyja Američka horor priča: Ludnica u ulozi Alme. Prije toga imala je profesionalni glumački debi u ulozi Cadie u seriji Skins, što je dovelo do preseljenja u New York. S filmske strane, Oldford možemo vidjeti u filmu Adama Rappa Why Now?!, u Suradnji s Michaelom Godereom i Ivanom Martinom, u kojem glume Sam Rockwell, Marisa Tomei i Natasha Lyonne. Usto, glumila je i u Podjeli Tonyja Goldwina te u 36 Saints i Darkroomu.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (6)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • dilan_dog
    Senior translator
    26.10.2013. 21:05
    Ako ti tako kažeš... Ne, mislim, nakon one tvoje bravure sa Domovinom... Da, dobro. Hvala, CSI. LOL
  • CSInvestigator
    Translator
    26.10.2013. 20:46
    Ja nisam gledala ni jednu ni drugu, ali mislim da ne moraš LOL
  • dilan_dog
    Senior translator
    26.10.2013. 20:44
    Dobro, a moram li da odgledam te Slatke male bući-bući lažljivice pre nego što počnem da pratim ovu seriju? Pitam jer baš i nemam mnogo slobodnog vremena, a ne bih voleo da nešto, je l' te, važno i značajno propustim. A? Šta kažete?

{{message}}

{{item.title}}