TV serija

drama, akcija, znanstvena fantastika, avantura (2012)

Revolution

Ocjena korisnika
Odlično!
6,7
Revolution

Naslov:

Revolucija

Godina:

2012

Žanr:

drama, akcija, znanstvena fantastika, avantura

Trajanje:

43 min

Autor:

Eric Kripke


Glavne uloge:


Billy Burke
  >  Miles Matheson
Elizabeth Mitchell
  >  Rachel Matheson
Zak Orth
  >  Aaron Pittman
David Lyons
  >  Sebastian 'Bass' Monroe
Tracy Spiridakos
  >  Charlie Matheson
Giancarlo Esposito
  >  Tom Neville
JD Pardo
  >  Jason Neville
Stephen Collins
  >  Dr. Gene Porter
Daniella Alonso
  >  Nora Clayton
Maureen Sebastian
  >  Priscilla Pittman
Steven Culp
  >  Edward Truman
Graham Rogers
  >  Danny Matheson
Jessica Ann Collins
  >  Cynthia
Maria Howell
  >  Grace Beaumont
Mat Vairo
  >  Connor Bennett

Opis:


'Revolucija' je serija o dvije vrste obitelji: o obitelji u kojoj se rađamo i onoj koju sami biramo. Ovo je uzbudljiv put nade i ponovnog rođenja viđen očima jedne uporne mlade žene Charlie Matheson (TRACY SPIRIDAKOS) i njezina brata Dannyja (GRAHAM ROGERS). Nakon što Dannyja otme jedan od vođa militanata, kapetan Tom Neville (GIANCARLO ESPOSITO) zbog mračnijih motiva, Charlie se mora povezati sa svojim odsutnim ujakom Milesom (BILLY BURKE), bivšim američkim marincem koji živi osamljenim životom. Njih dvoje, sa skupinom preživjelih bjegunaca, poći će osloboditi Dannyja, svrgnuti militante s vlasti i pokušati ponovno uspostaviti Sjedinjene Američke Države. Istodobno istražuju i misterij nestanka struje i pitaju se hoće li se ikada (i kako) struja vratiti.

Miles zna da će on i njegova skupina trebati pomoć da bi spasili Dannyja, stoga počinju potragu za Norom (DANIELLA ALONSO), pobunjenicom koja se bori protiv militanata. Danny će uskoro vidjeti što je sve sposoban učiniti kapetan Neville. U bijegu od militanata, Nora vodi Milesa i Charlie natrag u pobunjenički kamp. Dok se skupina približava Nevilleu i njegovim ljudima, raste i njihova nada da će pronaći Dannyja, sve dok im zapanjujuće otkriće gotovo ne pokvari planove. Uslijedit će mnogobrojni izazovi, a neće ih biti moguće nadvladati bez čelične volje i neizmjerne hrabrosti koja je jedino što preostaje onome tko izgubi sve što je imao, uključujući i obitelj.

Revolucija je uzbudljiva avanturistička serija producenta J. J. Abramsa ('Izgubljeni') i izvršnog koproducenta Jona Favreaua ('Iron Man'), o obitelji koja se očajnički pokušava ujediniti u postapokaliptičnom američkom krajoliku, u svijetu praznih gradova, lokalnih paravojnih postrojbi i junačkih boraca za slobodu, u kojem je svaki komad misteriozno netragom nestao. Na dodjeli nagrada Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films, serija je osvojila nagradu za najbolju televizijsku seriju, a nagrađena je i prestižnim Emmyjem za izvanrednu koreografiju kaskaderskih scena.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (19)
  • Dominion

    Dominion (2014)

    drama, akcija, fantazija, znanstvena fantastika, horor

    Ova serija je rađena po motivu filma Legion (2010) i događa se 25 godina posle dešavanja filma i prati posledice rata između armije anđela i čovečanstva.
  • 12 Monkeys

    12 Monkeys (2015)

    drama, misterij, znanstvena fantastika, triler, avantura

    Nakon što je kuga skoro potpuno izbrisala čovječanstvo u apokaliptičnoj budućnosti, James Cole volontira da netestiranom metodom putuje kroz vrijeme ne bi li uspio pronaći izvor zaraze koja je...
  • Believe

    Believe (2014)

    drama, fantazija, znanstvena fantastika

    A relationship forms between a gifted young girl and a man sprung from prison who has been tasked with protecting her from the evil elements that hunt her power.
  • Defiance

    Defiance (2013)

    drama, akcija, znanstvena fantastika

    Kada su kreatori došli na ideju o ratu svetova, koji su prinuđeni na koegzistenciju, svoju priču nisu mogli da vežu samo za jednu formu. Oni su od nje želeli da stvore video igricu, ali i seriju...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • marko99119
    eXtreme member
    26.09.2014. 02:51
    baš glupo šta su otkazali ovu seriju :(
  • denis-pugy
    eXtreme member
    13.08.2013. 16:09
    ima li kakvih novosti nei trailer ili slicno??
  • Salvador
    Banned user
    05.06.2013. 14:27
    Serija je obnovljena za drugu sezonu.

{{message}}

{{item.title}}