Pogledaj trailer!

TV serija

drama, misterij, triler (2023)

The Last Thing He Told Me

Ocjena korisnika
Odlično!
6,9
The Last Thing He Told Me

Godina:

2023

Žanr:

drama, misterij, triler

Glavne uloge:


Nikolaj Coster-Waldau
  >  Owen Michaels
Aisha Tyler
  >  Jules Nichols
Augusto Aguilera
  >  Grady Bradford
Angourie Rice
  >  Bailey Michaels
Jennifer Garner
  >  Hannah Hall
Alex Denney
  >  Concierge
Frederick Lawrence
  >  Eric Cousins
Todd Stashwick
  >  Avett Thompson
Geoff Stults
  >  Jake Davis
London Garcia
  >  Rochelle
Mary Birdsong
  >  Elenor McGovern
Jennifer Khoe
  >  Agent Naomi Wu
Emily Somers
  >  Belle Watts-Thompson
Sam Skolnik
  >  Porter
John Harlan Kim
  >  Bobby Park

Opis:


Serija “Poslednje što mi je rekao” s organičenim brojem epizoda prati Hannah (koju glumi Jennifer Garner), ženu koja mora uspostaviti vezu sa svojom 16-godišnjom pastorkom Bailey (koju glumi Angourie Rice) kako bi otkrila istinu o tome zašto joj je muž misteriozno nestao. Zasnovana na hvaljenom bestseleru, seriju je kreirala i adaptirala Laura Dave, zajedno sa kokreatorom serije Joshom Singerom.
Pre nego što Owen Michaels nestane, on napiše poruku svojoj voljenoj ženi: Zaštiti je. Uprkos njenoj zbunjenosti i strahu, Hannah Hall tačno zna na koga se poruka odnosi - šesnaestogodišnju Ovenovu ćerku  Bailey, koja je kao dete tragično izgubila majku, a koja ne želi apsolutno ništa sa svojom novom maćehom.

Dok Hannahini sve očajniji pozivi Owenu ostaju bez odgovora, dok FBI hapsi Owenovog šefa, dok američki maršal i federalni agenti nenajavljeno dolaze u njen dom u Sausalitu, Hannah brzo shvata da njen muž nije ono šta je mislila da jeste. A upravo Bailey možda drži ključ za otkrivanje Owenovog pravog identiteta – i zašto je on zaista nestao.

Hannah i Bailey su krenuli u otkrivanje istine. Ali kada počnu da sastavljaju delove Owenove prošlosti, ubrzo shvate da grade i novu budućnost – kakvu niko od njih nije mogao da predvidi.

Obradio/la:

IgaBiva
  • Slično za pogledati
  • Komentari (2)
  • Ghosted

    Ghosted (2023)

    komedija, akcija, avantura

    Cole se zaljubljuje od glave do pete u zagonetnu Sadie, no s vremenom dolazi do šokantnog otkrića da je ona tajni agent. Prije nego što se uspiju odlučiti za drugi spoj, Cole i Sadie odvedeni su u...
  • Fatal Attraction

    Fatal Attraction (2023)

    drama, triler

    Afera prijeti životima Dana Gallaghera i njegove supruge Beth u ovom dubokom reimaginiranju klasičnog psihoseksualnog trilera koji istražuje fatalnu privlačnost i bezvremenske teme braka i nevjere...
  • The Crowded Room

    The Crowded Room (2023)

    biografski, drama, kriminalistički

    Priča o Deniju Salivenu (Tom Holand) koji je u Njujorku 1979. uhapšen za vreme pucnjave i na kraju optužen. Međutim, Deni se izjasnio da nije kriv, sa neuverljivim opravdanjem: on misli da ima...
  • Florida Man

    Florida Man (2023)

    drama, kriminalistički, misterij

    Osramoćeni policajac koji pliva u dugovima mora se vratiti u svoju rodnu Floridu radi sumnjive misije, no ondje se uplete u divlji i smrtonosni lov na blago.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    14.06.2023. 22:04
    Krenulo je u triler stilu, tipa za koga sam se ja... i istrazivanje hajde to uvek zagolica mastu, ali mora lepo da se realizuje, i onda krece klise, negde na polovini krece da se urusava, pocinje da dominira drama ( nije sporno cak mi se to u ovakvim serijama i svidja), i vec videjno xyz puta, uy dva, tri propusta u scenariju, i glumu koja na nekim mestima iritira, a mislim posto nisam citao delo, da je posledica dramatizacije i rezije. U sustini meni se ovo nije svidelo. Hvala za prevod! Verovatno ce Silo da izvadi situaciju ;)
  • titlovi.com
    Approval team
    01.05.2023. 22:47
    Seriju prevodi hidden_gem 💎

{{message}}

{{item.title}}