Ubice mog ocaPogledaj trailer!

TV serija

kriminalistički (2016)

Ubice mog oca

Ocjena korisnika
Odlično!
8,5
Ubice mog oca

Godina:

2016

Žanr:

kriminalistički

Trajanje:

60 min

Glavne uloge:


Elizabeta Djorevska
  >  Olja Jakovljevic
Marko Janketic
  >  Inspektor Mirko Pavlovic
Vuk Kostic
  >  Inspektor Aleksandar Jakovljevic
Katarina Radivojevic
  >  Tuzilac Marija Radenkovic
Tihomir Stanic
  >  Nacelnik policije Marjanovic
Slavko Stimac
  >  Sava
Nebojsa Glogovac
  >  Jovan Despotovic
Nina Jankovic
  >  Jelena (as Nina Jankovic Dicic)
Natasa Ninkovic
  >  Natalija
Jelisaveta Orasanin
  >  Tijana Popovic
Mirjana Karanovic
  >  Direktorka policije Zagorka Obradovic
Predrag Bjelac
  >  Ministar Nikola Kovacevic (as Pedja Bjelac)
Djordje Zivadinovic Grgur
  >  Petar Kovacevic 'Peca'
Dragan Micanovic
  >  Kosta
Nenad Okanovic
  >  Pera

Opis:


Radnja serije počinje kada glavni junak, mladi inspektor beogradske policije Aleksandar Jakovljević uprkos svom problematičnom ponašanju dobija važan slučaj - ubijena je ćerka jedinica uglednog čoveka čija firma gradi najveći stambeno-poslovni kompleks u regionu. Istraga polazi u tom smeru ali Aleksandar, iako rastrzan svojim problemima, ništa ne prepušta slučaju i kopa po svakom segmentu života ubijene devojke, nesvestan kojoj opasnosti se izlaže pošto je nekom stalo da se to ubistvo što pre zataška.

Aleksandra muči i lični bol nad nikad rešenim ubistvom njegovog oca Mileta, takođe policijskog inspektora. Kada otkrije da su oba ubistva možda povezana, za njega rešavanje ubistva mlade devojke postaje misija. Neće znati kome da veruje na tom putu, da li svom šefu i najboljem prijatelju pokojnog oca, načelniku policije Marjanoviću (Tihomir Stanić), da li svom kolegi Mirku (Marko Janketić) ili dvema ženama u svom životu, Mariji, javnom tužiocu sa kojom je u vezi (Katarina Radivojević) dok mu se u srce ne uvuče mlada forenzičarka Jelena (Nina Janković). Dok sve rizikuje i očajnički traga za istinom, ne znajući koliko ona zapravo može da bude bolna...

Pročitaj recenziju serije Ubice mog oca:

  • Slično za pogledati
  • Komentari (63)
  • Patuljci sa naslovnih strana

    Patuljci sa naslovnih strana (2018)

    komedija

    Nikola (Gordan Kičić) ima četrdesetak godina i vodeća je zvezda reality programa koji se zove ’’Tri minuta slave’’. U praksi to izgleda tako što on bezobrazno vređa ljude koji se na taj šou prijave i...
  • Meso

    Meso (2017)

    drama, kriminalistički, triler

    Glavni junaci serije „Meso“ su Mirko i Slavko – ljudi čija imena asociraju na prošla vremena, ali koji se na svoje načine bore sa problemima prouzrokovanim vremenom u kome žive. Mirko je osrednji...
  • Bez stepenika

    Bez stepenika (2015)

    drama

    Scenario za film Bez stepenika napisao je Zoran Đikić i sa njime osvojio drugu nagradu na anonimnom konkursu za najbolji scenario koji je 2007. godine, povodom 50 godina postojanja, raspisala...
  • Uspjeh

    Uspjeh (2019)

    drama, kriminalistički, misterij

    Prva serija iz HBO Europe produkcije u Adria regiji, “Uspjeh”, u režiji dobitnika Oscara Danisa Tanovića, prati četiri potpuna stranca koje će povezati nesretan slijed događaja. “Uspjeh” je...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • beogradski
    eXtreme member
    12.10.2022. 14:47
    Menjam misljenje. Imam pravo na to. Ovo je losha serija. Na nasim ex yu prostorima nesto faali da bi se uradila dobrra serija ili dobar film. Bash kad vratim film unazad vezano za serije, Poljaci, Chesi, Maddjari, Rumuni i Bugari nam citaju lekcije
  • 14.09.2019. 20:13
    Aleksandar

    Predraze!Predraze!Predraze!
    Scena 61. Groblje
    Aleksandar, Mirko, Jelena, Milanka, Ivan, Pera lopov i Olja stoje pored dva grova koji su jedan pored drugog. Na jednom pise Mile Jakovljevic, na drugom Predrag Marjanovic.
    Aleksandar
    Zao mi je sto sam sumnjao u sebe. Mislio sam da si pokvaren ali samo si zeleo da isteras pravdu, mada mi je tvoj metod bio nesvatljiv. Sada ti je ispunjena zelja. Sahranjen si pored mog tate, koji ti je bio kao brat. Obojica ste sada pronasli mir!
    Zatamnjenje
    KRAJ SERIJE


    Kolege UMO-vci, nisam bio dovoljno strpljiv da docekam kraj serije i razresenje istog, pa sam zato napravio svoj 
    kraj. Jednom kad dodje pravi kraj UMO, mocicete da ga uporedite s mojim, da izaberete koji vam je bolji. Ako nikad ne dobijemo zvanican kraj, bar cete imati moj :mrgreen:
    Srdacan pozdrav svim fanovima Ubica mog oca!

    • < ="ips ips_light ips_verySmall ips_narrow cMultiQuote ipsHide" -="multiQuoteComment" -ipstooltip="" -ipsquote-multiquote="" -mqid="mq4470025" title="MultiQuote" style="margin: 0px; overflow: ; font-size: 12px; font-family: " Sans", "Helvetica Neue", Helvetica, Arial, sans-serif; vertical-align: middle; white-space: nowrap; padding-top: 0px; padding-bottom: 0px; border-radius: 3px; border-width: 1px; border-style: solid; border-color: rgba0, 0, 0, 0.03; transition: all 0.1s linear 0s; user-: none; : rgb229, 229, 229; color: rgb51, 51, 51; line-height: 22px;">
    •  
    • Quote
  • 14.09.2019. 20:12
    Jovan
    Hocu! Sve je vec isplanirano! 
    Jovan klimne glavom ka Peci. Peca stavlja rukavice na ruke, prilazi Aleksandru i vadi njegov postolj. Zatim puca u Nikolu ubivsi ga na mestu. Kadar na Aleksandrove ruke koje olabljavaju konopce.
    Jovan
    Aleksandre, ti si bas nevaljao decak. Upravo si hladnokrvno ubio Nikolu. Posle si se posvadjao sa Marjanovicem, pa je izmedju vas izbio obracun u kome ste obojica nastradali.
    Misa prilazi Marjanovicu.
    Aleksandar
    Ti si bas pametan, Jovane. Pametan si kao... PCELA!
    Shvativsi signal, Marjanovic se naglo uspravi, udarivsi glavom Misu Zvornika u nos. Misa udara Marjanovica koji pada na sofu. Peca se okrece ka Marjanovicu. Aleksandar oslobadja ruke, naglo ustaje, hvata Pecu za ruku kojom drzi pistolj, uvrce mu je slomivsi mu je, a onda mu otima pistolj. Goran i Bodez potezu pistolje, ali Aleksandar je brzi, puca ubivsi ih obojicu. Jovan i Misa Zvornik beze iz sobe. Aleksanadr odgurne Pecu koji pada na pod i jeca od jakih bolova. Aleksandar oslobadja Marjanovica.
    Aleksandar
    Pazi na njega! Ja idem na Jovana! 
    Aleksandar istrcava izsobe. Juri po kuci. Iznenada se pojavljuje Misa Zvornik sa velikom sacmarom. Puca na Aleksandra. Aleksandar skace iza velikog kamina. Meci pljuste po kaminu. Misi se zaglavljuju metak u cevi.
    Misa
    s****!
    Aleksandar iskace iza kamina i puca na Misu, ubivsi ga momentalno. Zatim izlece iz kuce i ugleda Jovana kako trci. Puca mu u noge. Jovan pada ranjen. Aleksandar dotrcava do njega. Uperuje pistolj u njega. Jovan dize ruke uvis.
    Jovan
    Ne pucaj! Ja sam nenaoruzan!
    Aleksandar besno gleda. Ruka mu drhti.
    Aleksandar
    Jovane Despotovicu, uhapseni ste! Imate pravo da cutite!
    Marjanovic dotrcava do Aleksandra.
    Marjanovic
    Aleksandre pucaj!
    Aleksandar
    Sta?
    Marjanovic
    Pucaj! Ubij ga na mestu!
    Kadar na Jovanov rukav iz koga viri bodez.
    Marjanovic
    Znas kakvo je on cudoviste! Znas sta je sve uradio!
    Aleksandar
    On je nenaouruzan covek! Koji je i ranjen! Pucati u nenaoruzanog coveka je pogresno! Ja nisam poput njega! Ja sam bolji od njega! Ja sam covek zakona! Ja sprovodim zakon!
    Marjanovic
    Ako ga uhapsis, on ce se izvuci! Smradovi kao on se uvek izvuku. Ovo se mora zavrsiti sada, jednom i zauvek!
    Aleksandar
    Ne!
    Jovan izvlaci bodez iz rukava i baca ga ka Aleksandru. Marjanovic gura Aleksandra. Bodez ga pogadja u ledja. Aleksandar puca u Jovana ubivsi ga na mestu. Marjanovic tesko dahce. Krv mu curi iz usta.
    Aleksandar
    Predraze, samo budi miran. Pomoc stize! Bices dobro!
    Marjanovic
    Aco... zao mi je... sto si patio...samo sam.. hteo da uhvatim... Miletove ubice... cuvaj...Olju...
    Marjanovic umre.

{{message}}

{{item.title}}