Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
6,849%
V

Godina:

2009

Žanr:

drama, znanstvena fantastika, triler

Trajanje:

42 min

Autor:

Scott Peters
, Kenneth Johnson


Glavne uloge:


Morris Chestnut
  >  Ryan Nichols
Joel Gretsch
  >  Father Jack Landry
Elizabeth Mitchell
  >  Erica Evans
Laura Vandervoort
  >  Lisa
Scott Wolf
  >  Chad Decker
Morena Baccarin
  >  Anna
Logan Huffman
  >  Tyler Evans
Christopher Shyer
  >  Marcus
Charles Mesure
  >  Kyle Hobbes
Mark Hildreth
  >  Joshua
Roark Critchlow
  >  A.D. Paul Kendrick
Lourdes Benedicto
  >  Valerie Stevens
Scott Hylands
  >  Father Travis
Jane Badler
  >  Diana
Rekha Sharma
  >  Sarita Malik

Opis:


Oni su među nama i u samo jednom trenutku postaju dijelom svakog većeg grada na svijetu promovirajući poruku mira. Oni žele podijeliti svoje znanje o tehnologiji, oni žele da se ujedinimo. Pritom ovi vanzemaljci računaju na jednu bitnu ljudsku karakteristiku – odanost. Isprva shvaćeni kao prijetnja, V-ovi ubrzo postaju prava fascinacija među ljudskom rasom.

Tyler (Huffman) je tinejdžer koji želi postati dio nove budućnosti, a kada susretne prelijepu 'posjetiteljicu' Lisu (Vandervoort) pronađe dodatan motiv u svojem sanjarenju. Za Chada (Wolf) ekskluzivni intervjui s vođom 'posjetitelja' Annom (Baccarin) siguran su dokaz njegove nedodirljivosti u novinarskom svijetu. Za svećenika Jacka (Gretsch) koji je u potrazi za vjerom dolazak Posjetitelja ne naviješta bolja vremena… No kada agentica FBI-a Erica Evans otkrije što sve vreba iza čovjekolikih V-ova, primarna misija postaje joj suprotstavljanje tom novom svijetu.


ELIZABETH MITCHELL (Erica Evans)
Elizabeth Mitchell najpoznatija je po svojoj ulozi u hit seriji 'Lost' koja joj je priskrbila nominaciju za Emmy. Rođena u Los Angelesu ova se glumica još kao djevojčica preselila u Dallas u kojem je diplomirala glumu. Bila je članica tamošnjeg kazališta. Na velikom ekranu Elizabeth je debitirala u filmu 'Gia' u kojem je glumila s planetarno popularnoj Angelinom Jolie. U njezin filmski opus spadaju filmovi 'Bolničarka Betty' i 'Prava frekvencija' tijekom čijeg je snimanja slomila nos.

MORRIS CHESTNUT (Ryan Nichols)
Karizmatični glumac Chestnut je veliku pozornost privukao ulogom Rickyja u 'Boyz in the Hood'. U njegov filmski opus spadaju uloge u filmova 'Pod opsadom 2', 'Braća' te film 'Breakin’ All the Rules' za koju je osvojio nominaciju NAAP. Glumio je i u filmu 'Anakonda: Lov na krvavu orhideju'. Ryan se prvo htio baviti bankarstvom, a tijekom koledža pokazao je interes za glumu.

JOEL GRETSCH (Otac Jack)
Gretsch je u braku s kćeri William Shatnera, Melanie. Najpoznatiji je po svojoj ulozi u dramskoj seriji 'The 4400'. Na velikom ekranu njegov debi je bio u filmu 'Legenda o Baggeru Vanceu' u kojem je glumio s Mattom Damonom, Willom Smithom i Charlize Theron. U njegov filmski opus spada i film Stevena Spielberga 'Minority Report' te film 'Nacionalno blago: knjiga tajni'. Joel je odrastao u Minnesoti.

LOGAN HUFFMAN (Tyler Evans)
Logan je rođen 1989. godine u Indianapolisu kao jedan od trojki. Kada je ima 16 godina sam je sastavio svoj auto. Huffman je imao malu ulogu u filmu 'Lymelife' u kojem je glumio zajedno s Emmom Roberts, Alecom Baldwin i Timothyjem Huttonom. Uskoro nakon toga Huffman je dobio glavnu ulogu u televizijskom filmu Rosie O'Donnell 'America'. Loganu prognoziraju veliku karijeru u Hollywoodu. Naime bio je uvršten na listu 55 lica budućnosti u Nylon Magazine's Young Hollywood.

LAURA VANDERVOORT (Lisa)
Laura Vandervoort je rođena 22. listopada 1984. godine u Ontariju u Kanadi. Ova glumica posjeduje crni pojas drugog dana u karateu. Njen rođak je proslavljeni kanadski glumac Gordon Pinsent. Laura je pohađala 'York University' i to studij psihologije i engleskog jezika. U njen glumački opus spadaju uloge u serijama 'Falcon Beach' i 'CSI'. Najpoznatija je po ulozi Supermanove sestrične u seriji 'Smallville' . Nominirana je za nagradu Young Artist za ulogu u televizijskom filmu 'Mom's Got a Date with a Vampire'.
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • V

    V (1984)

    akcija, znanstvena fantastika, triler, avantura

    A year after Liberation Day, courtesy of the red-dust bacteria, the humanoid, lizard-like aliens develop a resistance to the micro-organism and try to regain control of the Earth--only now some...
  • V

    V (1983)

    akcija, znanstvena fantastika, avantura

    Aliens pretending to be friendly come to Earth and are received openly. The aliens have masqueraded themselves to look just like humans. When it is discovered that the aliens' planet is dying and...
  • Terminator: The Sarah Connor Chronicles

    Terminator: The Sarah Connor Chronicles (2008)

    drama, akcija, znanstvena fantastika, triler

    Franšiza blockbuster filmova "Terminator" dolazi na male ekrane, u ovoj napetoj, akcijsko avanturističkoj seriji čiji se događaji odvijaju nakon onih prikazanih u filmu "Terminator 2: Sudnji dan". Na...
  • Falling Skies

    Falling Skies (2011)

    akcija, znanstvena fantastika, triler

    Najnovija Sci Fi serija, producenta Stevena Spielberga. Serija počinje šest mjeseci nakon vanzemaljske invazije. Bivši profesor povijesti sa sveučilišta u Bostonu, Tom Mason, postaje jedan od vođa...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}