Bez nastavka World War Z

novosti

07.02.2019.

Bez nastavka World War Z

Iako je bilo najavljeno da će se snimati nastavak zombi-blokbastera, a o čemu smo i mi pisali na World War Z 2 dobija obrise, tužne vesti stižu iz Holivuda po ovom pitanju. 

Jednostavno, zaustavljene su sve pretprodukcijske radnje u vezi s novim filmom, jer je shvaćeno da su za njegovu realizaciju potrebna ogromna materijalna sredstva, čije postignuće u ovom trenutku nije izvodljivo!

Snimaje filma trebalo je da počne ovog leta, s već proverenom ekipom u kojoj bi bili i Brad Pitt i reditelj David Fincher

Nevolje s predviđenim budžetom imao je i originalni film, pa je Damon Lindelof "u hodu" morao da prepravlja scenario, kako bi snimanje World War Z uopšte moglo da se sprovede do kraja. Procenjuje se da je budžet tog filma bio oko 190 miliona dolara, pa, iako je zaradio 540 miliona dolara od svetske distribucije, produenti nisu želeli da se "nešto slično" po pitanju "krpljenja budžeta" desi i s nastavkom. 

Zato je mnogo "bezbolnije" bilo - prekinuti uopšte bilo kakav rad na "World War Z 2". Zauvek? 

 • Komentari (10)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • joca840
  member
  08.02.2019. 13:24
  Nikola Djuričko nije mogao da stigne, pa su odustali....
 • Danilo-Naissus
  Junior moderator
  07.02.2019. 22:25
  Plaše narod steram im ga nane.     A obrću veliku lovu dok uništavaju Zemlju ili lansiraju nove viruse.    [učitaj cijeli komentar]
 • Boozywoozy
  The Legend Of
  07.02.2019. 22:20
  Za druga ponesi pivu. Pa da nema Zadruge nebi imao o cemu sa komsinicom pricati kad dodje na kafu.