Film

dokumentarni, realiti tv (2013)

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Ocjena korisnika
-
8,9
Tareq Taylor's Nordic Cookery

Naslov:

Nordijska kuhinja Tareqa Taylora

Godina:

2013

Žanr:

dokumentarni, realiti tv

Režija:



Glavne uloge:


Tareq Taylor
  >  Himself - Host

Opis:


Tareq Taylor, vodič kroz ovaj bogati svijet, ima 25 godina iskustva sa skandinavskom kuhinjom. Na čelu je poslovnog carstva koje uključuje TV emisije, restorane i publikacije.

Tareq će u osam epizoda proputovati nordijske zemlje i upoznati lokalne proizvođače hrane, kuhare i stručnjake. Neće ići uobičajenim turističkim rutama. Iskusit će lokalnu gastronomsku kulturu, tražiti sjajne sastojke, upoznati iznimne ljude, a usput će i pripremiti svoje verzije slasnih jela. Nordijske zemlje imaju jaku regionalnu gastronomiju, a to je nešto što ostatak svijeta tek počinje otkrivati. Značajke nordijske kuhinje su čisti okusi, sezonski, lokalni i svježi sastojci iz lokalnog podneblja i kuharske tehnike koje se ne viđaju često izvan Skandinavije.
  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Gajtana
    Junior moderator
    23.10.2014. 13:58

    Tareq Taylor's Nordic Cookery  (2013)

     
     
     

    Žanr: Dokumentarni, Reality

    Jezik: Engleski
    Država: UK


    Uloge:

    Tareq Taylor ...  

     

    Nordijske zemlje imaju jaku regionalnu gastronomiju, a to je nešto što ostatak svijeta tek počinje otkrivati. Značajke nordijske kuhinje su čisti okusi, sezonski, lokalni i svježi sastojci iz lokalnog podneblja i kuharske tehnike koje se ne viđaju često izvan Skandinavije. Tareq  Taylor će iskusiti lokalnu gastronomsku kulturu, tražiti sjajne sastojke, upoznati iznimne ljude, a usput će i pripremiti svoje verzije slasnih jela!
    www.mojtv.hr

     
     
    [tube]DD8bV1X-ktc[/tube]
     
     
     

    TITL

    Gajtana2014-10-23 14:21:58

{{message}}

{{item.title}}