Titlovi.com oficijelni KODI plugin

blogovi

04.12.2017.

Titlovi.com oficijelni KODI plugin

Dragi naši članovi, tehnološkim napretkom i korištenje titlova se proširilo kroz raznorazne medije putem kojih ste do danas do titlova pokušavali doći korištenjem najrazličitijih pluginova "home made" izrade, a koji su nerijetko štetili samoj funkcionalnosti sajta. Konačno smo u mogućnosti da vam predstavimo i naš oficijelni KODI plugin.

Kako je politika sajta oduvijek bila "titlova mora biti", tako nismo mogli/željeli blokirati štetne programe bez da Vam ponudimo kvalitetniju alternativu za korištenje.

Predstavljamo Vam naš oficijelni plugin, koji je doduše još uvijek u Beta fazi. Izvolite, testirajte i uživajte, te Vas molimo da nam u ovu temu dojavite sve probleme na koje naiđete pri korištenju istog.

>>NAJNOVIJA VERZIJA<<

 • Komentari (120)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • turki01
  eXtreme member
  10.12.2017. 15:18
  Pozdrav, dodao sam convertanje latinice u ćirilicu i obrnuto. Opcija se upali u settingsima, nalazi se na lijevo odmah ispod kategorije Login details. Novu verziju možete downloadati ovdje: https://github.com/tturkalj/service.subtitles.titlovi-com-official/archive/master.zipSlobodno testirajte i prijavite bugove [učitaj cijeli komentar]
 • 09.12.2017. 19:21
  Zaboravih napisati da je testirano na Kodi official 17.6 na android TVu.
 • 09.12.2017. 19:20
  Povukao novu verziju i sad sve radi savršeno. Skida titlove za serije i filmove, uspješno me autorizira. Jedino sam primjetio da kod serija miče nule iz sezona i epizoda (S1E7 a ne S01E07).