Titlovi.com oficijelni KODI plugin

blogovi

19.12.2017.

Titlovi.com oficijelni KODI plugin

Dragi naši članovi, tehnološkim napretkom i korištenje titlova se proširilo kroz raznorazne medije putem kojih ste do danas do titlova pokušavali doći korištenjem najrazličitijih pluginova "home made" izrade, a koji su nerijetko štetili samoj funkcionalnosti sajta. Konačno smo u mogućnosti da vam predstavimo i naš oficijelni KODI plugin.

Kako je politika sajta oduvijek bila "titlova mora biti", tako nismo mogli/željeli blokirati štetne programe bez da Vam ponudimo kvalitetniju alternativu za korištenje.

Predstavljamo Vam naš oficijelni plugin, koji je doduše još uvijek u Beta fazi. Izvolite, testirajte i uživajte, te Vas molimo da nam u ovu temu dojavite sve probleme na koje naiđete pri korištenju istog.

>>NAJNOVIJA VERZIJA<<

Kako prijaviti problem s pluginom ?

Kod svake prijave problema na forum ili u privatnoj poruci potrebno je kopirati Kodijev log file odmah nakon što se greška dogodi kako Kodi ne bi prebrisao ispisan opis greške u tom fileu.

Lokacija log filea:

-Windowsi:"C:\Users\tvoj_username\AppData\Roaming\Kodi\kodi.log" i "kodi.old.log "
-Linux (Android): "home/tvoj_username/.kodi/kodi.log" i "kodi.old.log" (alternativna putanja je ~/.kodi/kodi.log)

Slučajno sam obrisao addon, što da radim ?

Ako iz bilo kojeg razloga obrišete addon potrebno je za svaki slučaj obrisati folder sa settingsima jer se iz nekog razloga on ne obriše automatski. Tamo se nalazi "settings.xml" file koji može biti starije verzije zbog čega može doći do errora u nekom trenutku korištenja addona.

Koja je lokacija foldera ?

-Windowsi:"C:\Users\tvoj_username\AppData\Roaming\Kodi\userdata\addon_data\service.subtitle.titlovi-com-official
-Linux (Android): "home/tvoj_username/.kodi/userdata/addon_data/service.subtitle.titlovi-com-official (alternativna putanja je ~/.kodi/userdata/addon_data/service.subtitle.titlovi-com-official)

Česti problemi (kod instalacije iz zip filea):

1. Dobijem error kod instalacije addona.

-Provjeri imaš li najnoviju verziju Kodija.
-Provjeri da ti addon već nije instaliran
-Probaj restartati Kodi i ponovo pokušaj instalirati addon

2. Kod pretraživanja subtitleova dobijem error "Unauthorised"

-Provjeri da su upisani username i password u settingsima addona ispravni.
-Neki korisnici su imali problem sa passwordom. Za riješavanje tog problema najbolje se obratiti administratoru na forumu ili u privatnoj poruci.

3. Kod pretraživanja subtitleova ne dobijem rezultate.

-Provjeri odabrane jezike za pretraživanje.
-Kod manualnog pretraživanja u slučaju pretraživanja serija provjeri ispravan format upisanog teksta koji je definiran u opisu addona u addon settingsima. Klikni tamo gdje piše "Click here to read more info about manual searching."

4. Nakon odabira subtitlea dobijem error "Error when downloading subtitle!"

-Provjeri imaš li najnoviju verziju Kodija.
-Probaj isključiti konverziju ćirilice/latinice.

 • Komentari (750)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • deklica
  eXtreme member
  21.09.2021. 15:32
  Uzgred, zar nema nikoga ko se razume u Python, kad već autor neće da sredi addon, da preradi da ne izbacuje grešku kod unicode naziva tj. kad imaju kvakice I takođe kad su titlovi serija u zipu cela sezona, em što je naporno što izbaci grešku, em što za svaku epizodu mora da se traži ručno...
 • deklica
  eXtreme member
  21.09.2021. 15:26
  [QUOTE=jomu13] Nisam naveo da je aplikacija Kodi 18.8[/QUOTE]

  Nisi precizan, ako imaš tu verziju Kodija, treba da skineš stariju 1.10 verziju addona, dakle, jel ti greška pri instalaciji addona ili u samom addonu kad se pokrene (btw apdejtuj na 18.9)...
  U svakom slučaju, deinstaliraj addon, sa sve settingsima, instaliraj ga iz oficialnog Kodi repositorija u kodiju, unesi u njegovim podešavanjima ispravno user i pass, I restartuj kodi... Trebalo bi da ti radi... Za jezike izaberi Srb, bih, cro, nemoj srp-cro... I nemoj da ti user i pass budu nešto prekomplikovani, sa čudnim karakterima...
  Ako neće, više drugi put sreće...
 • jomu13
  member
  21.09.2021. 14:38
  Nisam naveo da je aplikacija Kodi 18.8