Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Obnovljen The Punisher

novosti

13.12.2017.

Obnovljen The Punisher

Jedna od najbolje primljenih serija kod velikog broja gledalaca, uključujući i najokorelije Marvel fanove dobiće svoju drugu sezonu!

Netflix je saopštio da se radi na snimanju novih događaja u čijem je središtu Jon Bernthal a.k.a. Frank Castle, a.k.a. The Punisher. Nije saopšten datum premijere prve epizode nove sezone, ali to, gotovo sigurno, neće biti pre 2019. godine.

Zašto toliko da čekamo?

Pa, odgovor je jednostavan - "Netflix" je već popunio svoj "Marvel" paket za sledeću godinu, već najavljenom drugom sezonom serije Jessica Jones (prva epizoda biće prikazana 8.3.2018.), a tu su još i druga sezona Luke Cage, kao i treća sezona Daredevil!

Uz ove četiri "Marvel-Netflix" serije, da podsetimo, iz iste koprodukcije potiču i The DefendersIron Fist, u koje se takođe polažu velike nade...

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • puppet_master
    eXtreme member
    15.12.2017. 06:12
    Ako, nije problem u strpljenju, zapravo je i bolje da ulože više vremena u kvalitet nove sezone, nego da štancuju sve na brzinu. Punisher zbilja ima potencijala da u svojoj klasi bude vrlo dobra serija, prva sezona mi je baš prijala, neka druga bude još i bolja. :)
;

{{message}}

{{item.title}}