Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Vojni udar u Severnoj Koreji!

novosti

18.12.2017.

Vojni udar u Severnoj Koreji!

Najgledaniji film u Južnoj Koreji prethodne nedelje bio je jedan akcioni triler u čijem je središtu vojni udar u susednoj zemlji! 

Film Gangcheolbi režirao je Woo-seok Yang, koji je i autor scenarija. To je njegov drugi film, nakon Byeon-ho-in iz 2013. godine. 

Za četiri dana prikazivanja Gangcheolbi zaradio je čak 12,1 milion dolara, više nego dvostruko nego je ostvario u istom periodu drugoplasirani najgledaniji -  Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi, koji je ostvario 5,17 miliona dolara!

U ostvarenju koje je prethodne nedelje bilo najgledanije u Južnoj Koreji u centru pažnje je Eom Chul-Woo (Jung Woo-Sung) bivši vrhunski obaveštajac Severne Koreje. Unajmljen je da ubije dvojicu visokih zvaničnika koji planiraju državni udar. Dok čeka da mu se mete pokažu na velikoj paradi, bombe iznenada počnu da padaju na okupljene. Severnokorejski vojnici počnu da pucaju na sve okupljene. Tokom haosa Eom Chul-Woo rizikuje sve da bi spasio ranjenog lidera Severne Koreje. Istovremeno, u Južnoj Koreji pokušavaju da spreče zaveru koja za cilj ima početak nuklearnog rata...

 

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}