Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Najgori filmovi 2017

novosti

20.12.2017.

Najgori filmovi 2017

Kraj godine je sasvim blizu i prave se najrazličitije top-liste. Ovaj put predstavljamo vam deset najgorih filmskih ostvarenja u 2017. godini, po mišljenju urednika filmske rubrike magazina Variety. Prvih per filmova "nominovao je" Owen Gleiberman, a ostale Peter Debruge!

Trespass Against Us

Jumanji: Welcome to the Jungle

The Book of Henry

Ma Loute

T2 Trainspotting

Nocturama

The Emoji Movie

Fist Fight

The Snowman

Downsizing

Šta mislite o ovom izboru? Koji su najgori ovogodišnji filmovi po Vašem mišljenju?

  • Komentari (9)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Stole Haringa
    eXtreme member
    29.12.2017. 21:10

    Mother! (2017)

    The Killing of a Sacred Deer (2017)

    Baby Driver (2017)

      Ovi su na prvu loptu. Nisam stigao da konzumiram sve šta sam planirao. Nema se vremena a ni prevoda. Sačekaću sa popunjavanjem liste.

  • adm1r
    Master translator
    28.12.2017. 20:59
    [QUOTE=Black Raven]Michael Fassbender (The Snowman i Trespass Against Us) baš nume da odabere filmove u kojima će glumiti jer u zadnje 2-3 godine koji god film da snimi taj film ne prodje slavno i filmovi su mu uvek na listi za najgore u toj godini.[/QUOTE]

    Ja mu jedino zamjeram Assassins Creed. Kakav krš od filma. Ta dva gore pomenuta su remek djelo u odnosu na AC. Dok sam igrao igricu, vidio sam potencijal za film, kad ono stvarno snimiše film. Bolje da su pare za film skupili na hrpu i zapalili ih. Barem bi se ogrijali i bacili kakav roštilj. Ovako su snimili smeće epskih proporcija. Žao mi Fasbendera jer je lik stvarno kul.
;

{{message}}

{{item.title}}