Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Kingsman protiv Jedija

novosti

10.01.2018.

Kingsman protiv Jedija

Japansko filmsko tržište jedno je od najzanimljivijih, koje, baš i ne sledi kretanja u "ostatku sveta".

Evo, na primer, film Kingsman: The Golden Circle tek je prethodne nedelje počeo da se prikazuje u ovoj zemlji. Premijerno prikazan 5.1. na 673 projekcije, za prva četiri dana prikazivanja zaradio je 5,2 miliona dolara. Samo prvog vikenda zaradio je 2,9 miliona, odnosno skoro tri puta više nego Kingsman: The Secret Service 2014. godine. Očekuje se da ukupna zarada u Japnu dostigne 20 miliona dolara.

Ipak, prvo mesto na listi gledanosti i četvrtu nedelju zaredom drži Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi. Prethodne nedelje zaradio je tri miliona dolara, odnosno 55 miliona ukupno. 

Konačno, na treće mesto probio se jedan ovdašnji fantasy-triler. U pitanju je film Destiny: Kamakura Monogatari, koji obiluje specijalnim kompjuterskim efektima, tretirajući problematiku života posle smrti. Kao i ekipa iz  Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi, i ovaj film prikazuje sečetiri nedelje u Japanu, a do sada je zaradio 21 milion dolara. Reditelj ovog hita je nagrađivani Takashi Yamazaki, koji se do sada u svojoj karijeri ogledao stvarajući u mnogim žanrovima (RitânâEien no 0Always san-chôme no yûhi...).

 

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}