Sprema se najveći film ikada!

najave

31.01.2018.

Sprema se najveći film ikada!

Moda nastavaka nije zaobišla ni "svevišnje teme". Ali, kako se čini, ovaj "nastavak" doneće zaista neko novo iskustvo, ne samo u filmskim vodama.

Naslov filma Passion of the Christ 2, krasi i dodatak - The Resurrection ("Uskrnuće"). Glavni glumac u filmu, James Caviezel, čovek koji je doneo lik Isusa Hristosa i u prvom filmu The Passion of the Christ, snimljenog 2004. godine, potvrdio je da će igrati i u nastavku ovog filma čije je snimanje nagovestio Mel Gibson još 2016. godine, na promociji svog filma Hacksaw Ridge.

Jim Caviezel je potvrdio da će film Passion of the Christ 2 biti "najveći film u istoriji", promovišući i svoje najnovije ostvarenje - Paul, Apostle of Christ, u kome glumi Svetog Luku! 

Da podsetimo, originalni The Passion of the Christ sinimljen je za budžet od 30 miliona dolara, a zaradio je čak 611 miliona dolara, uprkos tome što je imao oznaku "R", odnosno imao ograničenje po pitanju publike kojem je namenjen.

 • Komentari (90)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • Stole Haringa
  eXtreme member
  08.02.2018. 23:31
  Izlazak 32:1–14. A narod videvši gde Mojsije za dugo ne silazi s gore, skupi se narod pred Arona, i rekoše mu: „Hajde, načini nam bogove, koji će ići pred nama, jer tome Mojsiju koji nas izvede iz zemlje misirske ne znamo šta bi.“ A Aron im reče: „Poskidajte zlatne oboce što su u ušima žena vaših, sinova vaših i kćeri vaših, i donesite mi.“ I poskida sav narod zlatne oboce što im behu u ušima, i donesoše Aronu. A on uzev iz ruku njihovih, sali u kalup, i načini tele saliveno. I rekoše: „Ovo su bogovi tvoji, Izrailju, koji te izvedoše iz zemlje misirske.“ A kad to vide Aron, načini oltar pred njim; i povika Aron, i reče: „Sutra je praznik Gospodnji.“ I sutradan ustavši rano prinesoše žrtve paljenice i žrtve zahvalne; i poseda narod, te jedoše i piše, a posle ustaše da igraju. A Gospod reče Mojsiju: „Idi, siđi, jer se pokvari tvoj narod, koji si izveo iz zemlje misirske. Brzo zađoše s puta, koji sam im zapovedio; načiniše sebi tele liveno, i pokloniše mu se, i prinesoše mu žrtvu, i rekoše: „Ovo su bogovi tvoji, Izrailju, koji te izvedoše iz zemlje misirske“.   Da ti pomognem, nisu se odrekli Boga već su ga zamenili kumirom od zlata. Slobodu su dobili na tacni i prvo što su uradili u svom felaškom raspoloženju je da kopiraju egipatske kumire.   Oni su, kako sam kažeš, zamenili "pravu sliku" kad su se okrenuli materijalnom. Pokazali su da su i dalje robovi i zato su kažnjeni. Poklonici zlatnog teleta su takođe i svi ostali koji u nekoj dalekoj banana državi svoj glas prodaju za litar ulja, sendvič, vlasrodršci koji prodaju zemlju, vodu (dopisati po želji), za sitnu proviziju, ljudi koji bi radije šetali opanke nego da rade nešto u životu i tako poboljšaju svoj i tuđi status a ne da žive doveka na tuđoj grbači...Sam služim zlatnom teletu i mislim da znam granicu koju ne smem da pređem.   Da se vratim na Mela kratkim osvrtom na njegove filmove. Proglasili su ha anglofobom zbog Patriote i Hrabrog srca. Poslednji film ne treba komentarisati, dovoljno je videti ko mu je glavni junak. Matori i ne stanuje u Holivudu u kom rabori, već u Australiji na svom imanju. Nemam nameru da ikog uzdižem u nebesa, dovoljna mi je nada da Mel zna šta radi.  [učitaj cijeli komentar]
 • yolix83
  Translator
  08.02.2018. 10:52
  Ovo 100%. Konflikt je u samoj srži ljudskog postojanja. Da nema religija, država, nacija, rasnih razlika, seksualne orijentacije, navijačkih grupa itd. sukobljavali bi se oko neke gluposti. Šta ja znam, npr. rat između pristalica makarona i pristalica špageta. The Great Pasta War  [učitaj cijeli komentar]
 • Atrahasis
  Junior translator
  08.02.2018. 00:59
  Čovek, ko drugi...Ovo za WD40 sad čujem, zašto li me to ne šokira? [učitaj cijeli komentar]