Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Conan dobija TV seriju!

novosti

06.02.2018.

Conan dobija TV seriju!

Popularni strip-junak, nekoliko puta i na filmskom platnu, sada će dobiti i svoju TV seriju! Barbarin, koga je stvorio Robert E. Howard, a koji je svetu filma postao poznat po tome kako ga je odglumio Arnold Schwarzenegger (pa i Jason Momoa), zahvaljujući Amazonu uskoro bi trebalo da dobije svoje počasno mesto i među televizijskim ostvarenjima.

Ryan Condal, kreator je SF televizijske serije Colony, kome će partner u ovom poslu biti iskusni reditelj Miguel Sapochnik (Game of Thrones). Njihova namera je da stvore seriju koja će "imati duh originalnog Conana, bliskog svojim stripovsakim korenima".

Zaplet serije ticaće se Conanovih lutanja izvan svoje domovine, dok istražuje njemu potpuno nepoznate svetove. U "amazonu" se nadaju da će to što istovremeno razvijaju i visokobudžetnu seriju "The Lord Of The Rings" pozitivno uticati i na interesovanje gledalaca za Conana.  

Da podsetimo, do sada su snimljena tri holivudska filma o Conanovim doživljajima - dva u kojima ga glumi Arnie (Conan the BarbarianConan the Destroyer) i jedan u kome je glavni lik Momoa (Conan the Barbarian). Godine 1997. nastala je i serija Conan, u koprodukciji Nemačke, SAD i Meksika, ali ona nije imala zapaženiju sudbinu...

  • Komentari (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Wida
    Uploader
    07.02.2018. 23:23
    Jedva čekam!
  • Hogar Strašni
    Administrator
    07.02.2018. 20:36
    Konan kojeg radi Sapočnik može biti sasvim solidan. Dok god se drže izvornog materijala umesto da izmišljaju nešto novo kao njihovi prethodnici. Maltene im je dovoljno da samo ekranizuju stripove.
    Ipak, pošto im je palo na pamet da rade prikvel Gospodara prstenova, možda se ni Konanu ne piše dobro. Hogar Strašni2018-02-07 21:09:42
;

{{message}}

{{item.title}}