Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Padman razbija indijske blagajne

novosti

16.02.2018.

Padman razbija indijske blagajne

Jedan neobičan indisjki film, snimljen po istinitom događaju, ubedljivo je bio najgledaniji film u ovoj zemlji prethodne nedelje. Reč je o biografskom filmu Padman, o čoveku koji je postao poznat po tome što je kao aktivista za ljudska prava odigrao ključnu ulogu u emancipovanju žena iz ruralnih krajeva Indije ubedivši ih da koriste higijenske uloške koje je sam napravio!

Film je u premijernoj nedelji zaradio čak 7,5 miliona dolara, što je skoro 100 puta više nego drugoplasirano najnovije Spielbergovo čedo The Post (76,2 hiljade dolara)! Koliki je to uspeh jednog filma govori i podatak da je u Indiji istovremeno počeo da se prikazuje i Fifty Shades Freed, ali je on zradio samo 5,6 hiljada dolara.

Biografski film o aktivisti po imenu Arunachalam Muruganantham, pripadniku naroda Tamila, govori o tome kako je, nakon što nije dobio željenu podršku od porodice i medicinskog koledža kome se obratio, odlučio da napravi matericu od fudbalske lopte i ispuni je kozjom krvi kako bi testirao uloške koje je sam napravio.

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}