Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Borba lake erotike

novosti

18.02.2018.

Borba lake erotike

Prethodna nedelja donela je zanimljiv obračun kada je u pitanju borba za najgledaniji film u Rusiji! S jedne strane našao se holivudski lako-erotski blokbaster Fifty Shades Freed, a sa druge jedna ruska komedija, snimljena po ugledu na brojne žanrovske "uzore".

U pitanju je film Women v Men 2: Vacation in Crimea, koji govori o tri para prijatelja, koji odluče da se razvedu u isto vreme. Muškarci žele da proslave svoju "slobodu", pa kreću na "put snova" - na Krim. Odsednu u jednom od najboljih hotela, vreme je prelepo, a kokteli samo teku. Međutim, srešće svoje bivše supruge, koje su došle u isti hotel na Krim, s istim povodom. Naravno, uslediće "rat" do poslednjeg atoma snage i međusobna "smeštanja"...

Pobedu u ovom dvoboja "dva sadržaja", ipak, odneo je holivudski kandidat. Tako je Fifty Shades Freed zaradio čak sedam miliona dolara, u poređenju s samo milion ruskog predstavnika. Ipak, "za utehu" ostvarenju čije je reditelj Leonid Margolin, ostaje to da je zaradio za 35 hiljada dolara više nego Den of Thieves, treći na listi najgledanijih filmova protekle nedelje u Rusiji.

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}