Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Tarantino, Pitt, DiCaprio

novosti

01.03.2018.

Tarantino, Pitt, DiCaprio

Quentin Tarantino sve više zaokružuje potrebno da snimi još jedan značajan film. Naslov je poznat - Once Upon A Time In Hollywood, kao i datum premijere - 9.8.2019. godine. "Ubitačni" glumački tandem biće niko drugi do Brad Pitt i Leonardo DiCaprio!

Deveti Tarantinov film biće priča koja se dešava u Los Anđelesu, 1969. godine, kada je na vrhuncu "hipijevski Holivud". Glavni ikovi su Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), nekadašnja "zvezda" vestern serije i njegov dugogodišnji "dubler" kaskader Cliff Booth (Brad Pitt). Obojica nastoje da se snađu u Holivudu koga više ne prepoznaju. Pri tom, u Rickovom komšiluku živi poznata glumica - Sharon Tate!

Osim dvojice glumaca u naslovnim ulogama, Tarantino je angažovao i Margot Robbie (I, Tonya) da bude u ulozi Tate, koju su ubili i iskasapili članovi zloglasne sekte koju je predvodio Charles Manson.

Sam Tarantino izjavio je da je na scenariju za ovaj film radio punih pet godina, kao i da je u L.A. proveo veći deo svog života, uključujući i pomenutu 1969. godinu, kada se dešava radnja filma. S obzirom na sve to, možemo očekivati prilično verno svedočanstvo o jednom vremenu, koje, u sadašnje doba, može itekako da opomene na brutalnost želje za uspehom po svaku cenu.

  • Komentari (3)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • beogradski
    eXtreme member
    01.03.2018. 23:50
    OK. Svako ima pravo na svoje misljenje i ukus. Ali obojica hvataju na ''staru slavu''. Evo recimo Skorceze sa Vukovima sa Vol Strita. A Kvenitnovi filmovi su vise ''zezancija'' nego nesto ozbiljno. Mada gledam ja ostvarenja i jednog i drugog ali mislim da ipak...
  • 01.03.2018. 23:40
    Meni je svaki film od Tarantina odličan! I svaki mogu uvijek gledati "još jednom"! Jedva čekam sljedeći! Quentin Tarantino i Martin Scorsese daleko iznad svih! I po meni su svi njihovi filmovi kultni!
  • beogradski
    eXtreme member
    01.03.2018. 15:00
    Hmm... 5 godina radio na ovom scenariju? OK, ali smeo bih da se kladim da ce ovo biti neki film od 159-169 minuta koji ce se odgledati i neko ce ostaviti na IMDb-u komentar da zeli svojih 159 minuta ( ili 169 ) nazad. Ocekujem da ce Di Kaprio dda preglumljuje a Bred Pit ce opet uzeti ''debele milione'' za posao koji ne zna da radi. S obzirom da je ovo Tarantino i ne ruski borsc nego Tarantinov borsc, pa tako mozemo ocekivati da se tu nadju i L. Dzekson i Medsen i Tim Rot... a naravno i izvadice iz naftalina neke zaboravljene glumce. Cinjenica da nakon ''Petparacke price'' i ''Reservoir Dogs'', reziser prepoznatljive vilice (brade), nije uspeo da napravi kultni film broj 3. Mada iskreno, tesko da ce iko vise napraviti neki kultni film da se pamti. U danasnje vreme se snimaju filmovi koji se odgledaju i koji ne postaju niti da se nadjuna listama omiljenih filmova ili kultnih. A isto tako ne budu ni kvaliteta da mogu da se odgledaju jos jednom.
;

{{message}}

{{item.title}}