Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Najgledaniji filmovi u Italiji, Turskoj i Norveškoj

novosti

04.03.2018.

Najgledaniji filmovi u Italiji, Turskoj i Norveškoj

Prethodne nedelje u nekoliko zemalja "domaći" filmovi odneli su prevagu u odnosu na holivudske blokbastere. Ovaj put predstavljamo vam najgledanije filmove u Italiji, turskoj i Norveškoj.

Komedija A casa tutti bene bila je najgledanija u Italiji, zaradivši skoro 2,4 miliona dolara u drugoj nedelji prikazivanja, odnosno 8,2 miliona dolara ukupno. Tom ciframa uspešnija je čak i od superherojske uzdanice Black Panther, koja je u istom periodu zaradila tek nešto više od šest miliona dolara, odnosno 1,8 prethodne nedelje.

I u Turskoj je jedan tamošnji film bio gledaniji od crnog afričkog superheroja. Samo, što ovaj put nije u pitanju komedija, već jedna topla ljudska "drama". Film Hadi Be Oglum zaradio je 576.070 dolara u drugoj nedelji prikazivanja, odnosno 1,86 miliona dolara ukupno. Black Panther se zaustavio na 547.930 dolara prethodne nedelje, odnosno 1,89 miliona dolara ukupno.

Konačno, i u Norveškoj je trijumfovala jedna komedija, ali s izrazitim "društvenim angažmanom". U pitanju je film Norske byggeklosser, koji je u premijernoj nedelji zaradio 740.638 dolara, nasuprot 548.333 koliko je zaradio Black Panther.

 

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}