Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Da li je Deadpool 2 promašaj?

novosti

12.03.2018.

Da li je Deadpool 2 promašaj?

Tokom vikenda održana je probna projekcija nastavka superherojskog blokbastera, koja prema nekim izvorima, uopšte nije prošla dobro. Tako su se čak pojavile informacije da je Deadpool 2 "jedna velika zbrka". Naravno, izvor je "anoniman", ali se pretpostavlja da je on iz samog studijskog vrha.

Svima prisutnima na probnoj projekciji traženo je da potpišu "non-disclosure" sporazum, po kom im se zabranjuje da pričaju o "prvoj verziji" filma koju su videli. Ipak, saznalo se da je ova verzija Deadpool 2 30 minuta duža nego Deadpool, a zahvaljući izvesnom blogeru po imenu Jeremy Conrad, "čiji je prijatelj" prisustvovao projekciji, do javnosti je došlo i mišljenje da je lik Vanesse - "protraćen"! 

Ipak, s obzirom na "poreklo informacija", sve rečeno treba uzeti "s zadrškom" i sačekati s mišljenjem dok se i lično ne uverimo. Ostaje nam da sačekamo da zvanično zakazane premijere - a kako stvari sada stoje film će prvo imati prilike da vide u Finskoj, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Italiji, Švedskoj i na Filipinima - 16.5. ove godine. Sledećeg dana premijera je zakazana u Hrvatskoj, a dva dana kasnije i u SAD!!!

 

 

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}