Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Snima se SF ep Warriors of Future

najave

19.03.2018.

Snima se SF ep Warriors of Future

Predstojeći film imaće budžet od 56 miliona dolara i, prema rečima, nadležnih "predstavljaće pravo žanrovsko osveženje". Da to bude tako postaraće se i hongkonške glumačke zvezde Louis Koo i Sean Lau, koje će tumačiti glavne uloge u ovom spektaklu u najavi.

Radnja filma Warriors of Future dešavaće se na planeti Zemlji, opustošenoj zagađenjem i globalnim zagrevanjem. Takvu Zemlju pogodiće snažni meteor, usled čega će se pojaviti i brzo-rastući vanzemaljac koji će pročistiti planetu, ali će, pri tom, poubijati svakog ko mu se nađe na putu. Teško oklopljena jedinica vojnika pokušava da ga zaustavi, ali će njeni pripadnici, desetkovani, uspeti samo da otkriju veoma opasnu zaveru koja seže u sam vrh vlasti.

Producenti iz Hong Konga i Kine kažu da će film obilovati do sada nikad viđenim specijalnim efektima, a da će Hong Kong iz budućnosti biti kompletno urađen u CGI. Takođe, za potrebe snimanja biće napravljen i specijalni pravi robot-vanzemaljac, kako bi glumci mogli što uverljivije da odigraju svoje uloge. 

Reditelj filma biće nagrađivani stručnjak za specijalne efekte Yuen Fai Ng, što će biti i njegov prvenac u ovom poslu. 

Očekuje se da film bude premijerno prikazan u jesen 2019. godine.

 

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

;

{{message}}

{{item.title}}