Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Tom Hardy kao Al Capone

novosti

25.03.2018.

Tom Hardy kao Al Capone

Sprema se još jedan "biografski" film o poznatom mafijašu. Ovaj put njegov lič dočaraće Tom Hardy. Šta se krije iza filma naslovljenog "Fonzo", još nije detaljnije poznato, osim da će se baviti "poznijim" danima čuvenog kriminalca, odnosno onim kada ima već 47 godina, i kada je nakon 10-godišnje kazne pušten i zatvora, a on sam pati od demencije i pohode ga "duhovi prošlosti". 

Režiser filma biće Josh Trank, kome će biti to treći igrani film, nakon priličnog podbačaja s Fantastic Four i prilično interesantnog Chronicle. Kojim putem će Trank krenuti u ovom pokušaju da očara Holivud ostaje da se vidi. Hardy, kao jedan od najcenjenijih savremenih glumca, svakako ne bi pristao da se "utopi" u sivilo nekog projekta, što daje razumnu nadu da će "Fonzo" biti mnogo bolji od već pomenutog poslednjeg rediteljevog filma.

A, osim Hardyja, u veoma nteresantnoj glumačkoj postavi filma nalaze se još i: Jack Lowden, Matt Dillon, Linda Cardellini, Kyle MacLachlan, Katherine Narducci...

Inače, naslov filma jeste u stvari nadimak koji je imao Al Capone!

 

  • Komentari (3)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Danilo-Naissus
    Junior moderator
    29.03.2018. 22:40
    Ne znam zašto baš Tom Hardy.   
    F***ing Holywood.   
  • Boozywoozy
    The Legend Of
    29.03.2018. 22:21
    Izgleda da Capone nije gubio vrijeme u zatvoru ,kao nagrada,sifilis :D
  • zerohn
    member
    25.03.2018. 21:11
    Капоне није патио од деменције већ је умро од посљедица сифилиса. Та болест поједе мозак и обољеле особе се понашају као дјеца. Лењин је на примјер изгубио моћ говора и понашао се као да су му двије године.
;

{{message}}

{{item.title}}