Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Edge of Tomorrow 2 dobija novi scenario

novosti

28.03.2018.

Edge of Tomorrow 2 dobija novi scenario

Jedan pomalo zaboravljeni SF hit, izgleda da je konačno ponovo dospeo u žižu javnosti. Tačnije, pitanje i jeste da li uopšte može da se nazove "hitom", ali je činjenica da je film Edge of Tomorrow, od trenutka pojavljivanja, 2014. godine, stekao mnoge poklonike, te, kao takav, zaintrigirao i čelnike Warner Bros. da razmišljaju o nastavku.

Četiri godine je prošlo otkako su Tom Cruise i Emily Blunt spasavali planetu Zemlju, proživljavajući stalno jedan te isti dan. Sredinom prošle godine pričalo se čak i o tome da je kompletno završen scenario nastavka njihovih doživljaja, ali stvari su tek pre neki dan doživele razrešenje, kada je Emily Blant, promovišući svoj novi film A Quiet Place, izjavila da se punom parom radi na ponovnom pisanju scenarija za Live Die Repeat and Repeat!

Radni naslov nastavka za sada je Live Die Repeat and Repeat. Blunt kaže da svi u ekipi, od reditelja Doug Limana, do glumaca, žele da snime ovaj film, ali da ne treba žuriti s njegovom realizacijom, kako bi bio što bolji. Takođe, apostrofirala je "problem s usklađivanjem vremena", jer se dobro zna koliko je Tom Cruise zauzet, a kada se tome doda i da je scenarista prvog filma Christopher McQuarrie, trenutno veoma zauzet rediteljskim poslom na  Mission: Impossible - Fallout, stvari postaju još komplikovanije. A, ni Emily Blant nije u mogućnosti da snimi film pre nego što završi Mary Poppins Returns.

Ipak, ta "zagrejanost" svih aktera da se snimi nastavak SF sage, dobar je znak da će se kad-tad, ovaj projekat i realizovati. Na radost fanova...

  • Komentari (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Danilo-Naissus
    Junior moderator
    29.03.2018. 22:12
    Film kome ne treba nastavak....
    ...iako je ostavljen prostor za to u scenariju na kraju filma.    
  • mrele
    member
    29.03.2018. 21:31
    Ovaj film nije uopše zaboravljen jer malo malo pa bude na HBO kanalima.
;

{{message}}

{{item.title}}