Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Walking Dead Spin-Off u ledenom okruženju

novosti

30.03.2018.

Walking Dead Spin-Off u ledenom okruženju

Da li nam predstoji nešto sasvim novo? Iako nema zvanične potrvde da će tako zaista i biti, Greg Nicotero, producent ultra-popularne serije The Walking Dead izvaio je da bi voleo da spin-off serije bude snimljen u - ledenom okruženju!

Nije tajna da u Holivudu uveliko razmatraju korake kako bi se zaustavio pad popularnosti najgledanijeg zombie-serijala ikada. Postoje sasvim jasne indikacije da se franšiza susreće s sve većim teškoćama, pa se traže novi načini da se "još više ožive hodajući mrtvaci". Nije tajna ni da se razmišlja o epizodama koje bi se prikazivale isključivo na internetu, ali se čini da je mnogo izvesnija varijanta da će se snimati spin-off serije. A, Nicotero nam daje do znanja i šta bi ona novoga mogla da donese...

"Jedna stvar koju je strip uradio izvrsno jeste što je uveo hladno vreme i zimu. Čak sam napisao i neke web-epizode koje se dešavaju među zombijima u zaleđenoj zemlji. A, mislim da će naše nade - moje nade - biti usmerene ka snimanjima na totalno drugačijim lokacijama, da će se scenario dešavati u ledenom okruženju. Zbog toga što su ledeni zombiji je*eno čudesni...", rekao je Nicotero u intervjuu Fandom-u.

Govoreći dalje, Nicotero je otkrio nameru i da se radnja spin-off serije premesti iz SAD. "Uradili smo dobar posao popularišući SAD na ovaj način, i mislim da se velike mogućnosti za zombie-show nalaze u drugim zemljama." 

Šta će se od svega ovog ostvariti, i kojim putem će dalje krenuti čuveni serijal, ostaje da se vidi... Izvesno je samo da uskoro - "ništa više neće biti isto"!

 

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}