Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Kralj komedije!

novosti

23.01.2017.

Kralj komedije!

Danas smo ostali bez jednog od omiljenih glumaca - znate ga kao kafedžiju i švalera, "kolaboracionistu" i "Noćnog sokola", legendarnog Gordena Keja. Ovako ćemo ga se sećati.

"You stupid woman!".

Recite, da li ste ikada mogli da zamislite bolju odbranu u trenutku kada vas žena uhvati u švaleraciji? Niste... sigurni smo da nije ni kafedžija iz malenog Nuviona kada ga je žena Edit uhvatila dok je "vaćario" konobaricu, ali eto, uspelo mu je...

Svi mi "odavde", koji smo imali prilike da na televiziji gledamo samo to što gledamo, možemo da izdvojimo tri ili četiri televizijska lika koja su nas zasmejavala do suza i kojima se divimo, a to su Delboj, Rodni i Rene.

Danas, nažalost, poklanjamo pažnju jednom od njih. U Gordonovu čast slušamo:

Nije Rene kriv što je neodoljiv ženama. Setite se samo koliko puta ste čuli konobarice dok ga mole da se sastanu u sobi za metle ili ono čuveno "On, Rene, crush me in your arms"

Znate da je bio neodoljiv i Gruberu...

 

Razlog zbog kojeg je Gorden Kej bio i ostaće, sigurni smo, jedna od omiljenih TV faca je ta što smo mogli da se identifikujemo s njim. Ne, ne mislimo da bilo ko od nas skriva Van Gogove slike u kobasicama, flertuje s konobaricama (dobro sad...) sarađuje s Gestapom i slično, već da je igrao čoveka u problemu, čoveka koji se na početku svake epizode prvo "jadao" nama publici, kao mi porodici ili prijateljima, pa onda nastavljao s radom.

Rešavao je tuđe probleme, krao, lagao, preživeo streljanje, preko noći postao vođa otpora... i sve vreme slušao ženu kako peva...

Nije bio uvek uspešan, ni muž, ni vođa otpora, ni ljubavnik... ali je svaki put uspeo da nas nasmeje do suza. Zato ga volimo.

izvor: mondo.rs

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}