Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}

blogovi

17.05.2014.

Interstellar – pogledajte prvi prevedeni trejler novog filma Christopher-a Nolan-a

Interstellar baner mali
Chris Nolan. Svemir. Matthew McConaughey.

"Istraživači i naučnici će koristiti svoja poslednja otkrića po pitanju crvotočina i crnih rupa da prevaziđu ograničenja koja su se ticala ljudskog putovanja kroz svemir; samim tim čovek će biti u stanju da pređe ogromne razdaljine na međuzvezdanim putovanjima". To je ukratko zvanični sinopsis filma koji su tandem Warner i Paramount objavili uz ovaj teaser (tizer) trejler.

U poslednje vreme smo naviknuti da trejleri, pa i oni sa nazivom teaser, obelodanjuju skoro cele radnje filmova koje reklamiraju. Ovde to nije slučaj i potpuno ispunjava svoju ulogu: da nas zaintrigira a da nam ništa ne pokaže od radnje filma.

U tu svrhu su iskorišćeni arhivski snimci uz naraciju glavnog glumca i lajtmoviv je prilično snažan. Razlozi su višestruki: film izlazi tek novembra 2014 godine i tek je na početku snimanja; Christopher Nolan je oduvek bi pobornik tajnovitosti sadržaja svojih filmova sve do njihovog neposrednog izlaska. Nema sumnje da će ovo biti jedan od očekivanijih filmova 2014 godine.
inter 1
Da podsetim da je ekipa filma prilično kvalitetna i nju čine: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Bill Irwin, John Lithgow, Casey Affleck, Michael Caine, Ellen Burstyn, Wes Bentley, Topher Grace, David Gyasi i Matt Damon. Zapamtite datum 5 novembar 2014.
 inter 2
Radnja filma se dešava u bližoj budućnosti gde Matthew McConaughey tumači ulogu Coopera, inženjera i pilota, oca dvoje dece. Nakon globalnih klimatskih promena i svestske prehrambene krize on napušta svoju farmu i pod okriljem starog mentora (Nolanov omiljeni glumac za te uloge Michael Caine) kreće u misterioznu svemirsku avanturu. Njegova misija: da pronađe novu planetu gde je moguć ljudski život. Evo i našeg eksluzivnog titlovanog trejlera filma. Enjoy!

+
u boji naučno-fantastični film, SAD/Engleska, 2014

reditelj: Christopher Nolan
scenario: Christopher Nolan, Jonathan Nolan
kompozitor: Hans Zimmer
snimatelj: Hoyte Van Hoytema
producent: Christopher Nolan, Emma Thomas
montažer: Lee Smith

uloge: 
Matthew McConaughey
Anne Hathaway
Jessica Chastain
Wes Bentley
Michael Caine
Casey Affleck
Topher Grace

interstellar poster mali
  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}