Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Nova AMC horor serija

najave

11.04.2018.

Nova AMC horor serija

Sada je i zvanično saopšteno - uskoro nas očekuje nova horor serija iz produkcije AMC. Serija neobičnog naslova “NOS4A2” biće zasnovana na istoimenom romanu kojije napisao Joe Hill. To je njegov treći roman, prvi put objavljen 2013. godine, kada je i bio nominovan za prestižnu "Bram Stoker" nagradu za najbolji horor roman godine. Naslov romana je, inače, igra slova koja krije pravo značenje reči - "Nosferatu"!

Glavni lik je mlada buntovna umetnica Vic McQueen, koja otkriva da poseduje natprirodne moći, odnosno ima sposobnost da prati besmrtnog Charlie Manxa, stvorenje koje krade dečje duše i odvodi ih u svoju imaginarnu zemlju u kojoj svi moraju da budu srećni. Vic mora da porazi Manxa i spase dečje duše, a pri tom da naročito pazi da i sama ne podlegne MAnxovim lažima.

Predviđeno je da u prvoj sezoni serija ima 10 epizoda, a da one počnu s emitovanjem 2019. godine. Kreator serije je Jami O’Brien, koji u svom portfoliju ima i radove na takvim serijama kao što su Fear the Walking DeadHell on Wheels.

 

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Stole Haringa
    eXtreme member
    18.04.2018. 02:44
    Trejler nema nikakve veze sa ovom nadolazećom serijom. Kad sam već kod serije, mnogo me ovo što sam pročitao u članku podseća na film Pay the Ghost (2015). Film je loš a kakva će biti serija videće se. Možda jednog lepog dana. Rano je za bilo kakve prognoze.
;

{{message}}

{{item.title}}