Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Avengers: Infinity War bez Adama Warlocka

novosti

25.04.2018.

Avengers: Infinity War bez Adama Warlocka

Premijera jednog od blokbastera u koji se polažu najveće nade da će ove godine napuniti džepove producenata, konačno je raspršila sve sumnje. Pažljivo skrivani detalji scenarija konačno su dospeli pred oči gledalaca, pa su tako i oni koji su mislili da se u svemu na kraju krije neka marketinška "kvaka", morali da shvate da u novom Avengers: Infinity War nema mesta za još jednog novog superheroja!

Scenaristi Christopher Markus i Stephen McFeely kažu da bi uvođenje Adama Warlocka u ovoj film, zapravo, bilo "kontraproduktivno". "Adam Warlock zahteva potpuno novi film, da bi se prvo uopšte upoznali sa njegovim likom", kažu. Ipak, obojica su nagovestila da će film o ovom superheroju itekako imati mesta u Marvel filmskom svetu. 

Da podsetimo, Adam Warlock jeste veštački stvoreno kosmičko biće, napravljeno tako da bude savršeni čovek. Njegov lik se prvi put pojavio u jednom Marvel stripu još pre 50 godina. On je branilac moćnog dragog kamena i predvodi borbu protiv Thanosa u stripu "The Infinity Gauntlet", prema kojim je najvećim delom i snimljen Avengers: Infinity War.

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Black Raven
    Translator
    25.04.2018. 11:13
    To što Warlocka nisu stavili u ovaj novi film AVENGERS: INFINITY WAR nije neki gubitak, jer će im za njegovo odsustvo zameriti samo gledaoci iz SAD, jer ostatak sveta nije upoznat toliko sa ovim superherojem. Adam Warlock bi trebalo da ide uz neki serijal Guardians of the Galaxy jer tu pripada, ali trebalo je da ga ubace i u ovaj film jer se u stripu pojavljuje.
;

{{message}}

{{item.title}}