Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
A Quiet Place dobija nastavak

najave

26.04.2018.

A Quiet Place dobija nastavak

Odlučeno je! Paramount je dao "zeleno svetlo" za snimanje nastavka SF horor hita koji je ove godine prilično ustalasao i publiku i kritiku. U pitanju je A Quiet Place, čiji je reditelj i glavni glumac John Krasinski, a scenaristi Bryan Woods i Scott Beck. Upitani o sadržaju "nastavka", oni su zajedničkim snagama odgovorili da je "ostalo neiskorišćeno još puno materijala"... 

Snimanje A Quiet Place koštalo je 17 miliona dolara, a zaraženo je čak 213 miliona, od koji 134,8 u Severnoj Americi. Iako "mali" u predodređenju, film je po gledanosti nadmašio čak i visokobudžetnog Rampage.

Nije poznat datum kada počinje snimanje ovog "nastavka". Krasinski je trenutno zaokupljen pripremama za snimanje SF filma "Life on Mars", takože za "Paramount". Scenario za ovaj film nastao je po kratkoj priči koju je napisao Cecil Castellucci - "We Have Always Lived on Mars", a u čijem središtu se nalazi žena, jedna od preživelih potomaka kolonizatora Marsa, nakon što je Zemlja opustošena u opštoj kataklizmi. Ta žena, jednog dana, otkriva da može da udiše vazduh na Marsu i tako unapredi kvalitet života svih kolonista.

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}