Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Tom Hanks Sci-Fi

najave

05.05.2018.

Tom Hanks Sci-Fi

U pripremi...

Universal Pictures odredio je i datum premijere novog SF filma u kome će glumiti  Tom Hanks. Tako nam ostaje samo da sačekamo 2.10.2020. i premijeru ostvarenja "Bios", da vidimo kako će se poznata zvezda snaći u novoj ulozi. 

On doačrava lik poslednjeg čoveka na Zemlji, koji gradi robota da bi pazio na bezbednost svog omiljenog - psa! Taj neobični tri kreće na epsko putovanje po opustođenoj planeti, za koje vreme Hanks mora da nauči robota da stekne dovoljno ljudskih osobina kako bi mogao da se brine o psu kada njega više ne bude, ali i psa da prihvati novog gospodara.

Reditelj ovog filma biće Miguel Sapochnik, poznat po mnogim televizijskim serijama, a čiji je jedini dugometražni igrani film do sada bio Repo Men iz 2010. godine. Scenaristi su Craig Luck i Ivor Powell

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Black Raven
    Translator
    05.05.2018. 12:28
    Tom Hanks će sigurno odlično odraditi ulogu jer je majstor glume i u to nema sumnje. Za reditelja filma je izabran Miguel Sapochnik i to je verovatno isto dobar izbor, jer je M.Sapochnik režirao nekoliko odličnih (možda i najboljih) epizoda serije Game Of Thrones. Najlošiji izbor ovde su scenaristi koji nemaju ni jedan scenario napisan pre ovoga pa mislim da će to možda biti dosta loše uradjeno, ali videćemo 2020 kako je to sve ispalo.
;

{{message}}

{{item.title}}