Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Najgledaniji filmovi u Kini

novosti

07.05.2018.

Najgledaniji filmovi u Kini

Da li znate da Kinezi vole indijske filmove? To da se neki bolivudski hit nađe među najgledanijim u najmnogoljudnijoj zemlji na svetu, više uopšte nije neko iznenađenje. A, tako nešto desilo se i prethodne nedelje...

I dalje je, drugu nedelju za redom, najgledaniji film "Mi i oni", romantična drama, koju je režirala tajvanska glumica Rene Liu. Za devet dana prikazivanja film je zaradio neverovatnih 191 miliona dolara, od kojih 25,8 u prethodnoj nedelji!

Na drugom mestu po gledanosti nalazi se triler "A ili B", s zarađenih 11,1 miliona dolara, odnosno 48 miliona dolara za devet dana prikazivanja.

Na trećem mestu, kao i prošle nedelje, nalazi se holivudski predstavnik Rampage, koji je zaradio još 7,82 miliona dolara, odnosno 150 miliona dolara, za 24 dana prikazivanja.

A, zatim, na četvrtom mestu - novitet! U pitanju je indijski akcioni fantasy Bãhubali 2: The Conclusion, koji je za tri dana prikazivanja zaradio 7,63 miliona dolara.

Konačno, na petom mestu najgledanijih protekle nedelje nalazi se Ready Player One, s zaradom od 2,52 miliona dolara, odnosno 218 miliona dolara za 38 dana prikazivanja!

 

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}