Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Detektiv Conan protiv Avengersa

novosti

11.05.2018.

Detektiv Conan protiv Avengersa

Epidemija zvana "Avengers" zahvatila je čitav svet prethodne nedelje. Ostvarenje braće Russo ubedljivo je najgledanije u svim zemljama, osim u - Japanu!

Koji je to film koji se tako hrabro suprotstavio Marvel junacima?

U pitanju je, ni manje ni više, nego 22. ekranizacija nekog manga-stripa o detektivu Konanu, jednoj od znamenitosti Japana, kao što je recimo, u Engleskoj - Hercul Poirot. Samo, s tom razlikom, što je ovaj detektiv animirani!

Prvi put je manga s detektivom Konanom objavljena 1994. godine, a od tada do danas, njegove 94 epizode prodate su u više od 200 miliona primeraka. Detektiv Konan je, zapravo, Shinicki Kudo, koji se, pod uticajem čudnog otrova vraća u srednjoškolske dane, izgradivši tako svoj alter-ego i posvetivši svoj život borbi protiv tajne zločinačke organizacije čiji su ga pripadnici i otrovali misterioznom tečnošću. 

U ovom filmu, u centru pažnje je teroristička akcija u Tokiju, za vreme samita svetskih državnika. Istragu vodi šef policije Toru Amuro, ali detektiv Konan sumnja da je u pitanju zavera mnogo širih razmera. Počinje vlastitu akciju...

Film Meitantei Conan: Zero no Shikkônin zaradio je 57 miliona dolara za četiri nedelje prikazivanja u Japanu, od čega pet u poslednjoj nedelji. S druge strane, Avengers: Infinity War je u drugoj nedelji prikazivanja zaradio 3,7 miliona dolara, odnosno skoro 23,4 miliona dolara ukupuno.

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}