Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Snake Eyes dobija svoj film

najave

12.05.2018.

Snake Eyes dobija svoj film

Još jedan akcioni (super)heroj dobiće svoj vlastiti film. Ovaj put u pitanju je Snake Eyes, jedan od junaka filma G.I. Joe: The Rise of Cobra

Iz Paramount Pictures saopštili su da je film u razvitku, a da će scenario pisati Evan Spiliotopoulos, zaslužan i za hitove poput Beauty and the Beast i The Huntsman: Winter's War.

Snake Eyes je "tihi" nindža-komandos, čija figurica je prvi put napravljena 1980-tih, kao deo Hasbro i Marvel Comics ponovnog pokretanja kolekcije igračaka pod brendom G.I. Joe: A Real American Hero.

Snake Eyes, odeven skroz u crno, nikada nije otkrio svoje lice ili progovorio, a čim se pridružio svojim "kolegama" iz anti'terorističke jedinice, brzo je postao jedan od najomiljenijih likova. Održavao je specijalnu vezu sa Scarlett, u početku jedinim ženskim pripadnikom grupe, a društvo u misijama pravio mu je specijalno obučeni vuk-kuni ljubimac, po imenu Timber. Njegov arhineprijatelj jeste Storm Shadow, nindža, koji mu je ujedno i brat po krvi. 

Paramount je do sada snimio dva filma "franšize" - G.I. Joe: The Rise of Cobra iz 2009. godine i G.I. Joe: Retaliation iz 2013. godine. U oba filma Snake Eyes-a glumio je Ray Park.

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}