Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Gotham u poslednjoj sezoni

novosti

14.05.2018.

Gotham u poslednjoj sezoni

iMožda će se neko i obradovati, a možda će nekom biti i tužno u isto vreme. Tek kompanija Fox saopštila je da će se jedna od njenih, pa, nazovimo je veoma interesantnih superherojskih serija, nastaviti i u petoj sezoni, ali i to da će to biti njena poslednja kja će se snimati!

Dakle, Gotham se neumitno bliži svom kraju...

Poslednja, peta sezona, u prvenstvenoj meri biće koncentrisana na objašnjenje zašto je i kako Bruce Wayne zaista postao usamljeni osvetnik! Mladog Bruce/Batmana  tumači David Mazouz, između ostalog, poznat i po ulogama u IncarnateThe DarknessTouch... Ben McKenzie glumi kao Jim Gordon, Donal Logue kao Harvey Bullock, Chris Chalk kao Lucius Fox, Robin Lord Taylor kao Oswald Cobblepot/The Penguin, Cory Michael Smith kao Edward Nygma/The Riddler, Morena Baccarin kao Dr. Leslie Thompkins, Drew Powell kao Butch Gilzean/Solomon Grundy, Alexander Siddig kao Ra’s Ah Ghul, Crystal Reed kao Sofia Falcone, Camren Bicondova kao Selina Kyle, Erin Richards kao Barbara Kean, Jessica Lucas kao Tabitha Galavan, dok je Sean Pertwee - Alfred Pennyworth.

Serija je prvobitno počela da se emituje na kanalu Fox, 22.9.2014. Zamišljeno je da glavni lik od starta bude mladi policajac James Gordon, ali se vremenom sve više razvijala pod okriljem čuvenog - Viteza tame!

Da li ste i vi voleli Gotham, kao mi?

  • Komentari (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • AcaNDr
    The Legend Of
    14.05.2018. 15:48
    Mi je porodično gledamo i svima je super.
  • *MARKO CAR*
    Master translator
    14.05.2018. 09:57
    ja obožavam seriju i njen drugačiji, mračniji pristup. zato i prevodim :))))) drago mi je što su dobili još jednu sezonu da zaokruže priču. :D
;

{{message}}

{{item.title}}