Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ko se vraća u Avengers 4?

novosti

14.05.2018.

Ko se vraća u Avengers 4?

Mogu li tajne dugo da ostane skrivene? Jer, smrt je zavladala u Marvelovom Avengers: Infinity War, kada je Thanos pucnuo svojim prstima, sve nas zaprepašćujući i svima nam zadajući temu za preispitivanje - ko je mogao da preživi?

I dok su svi koncentrisani na pitanje nad pitanjima - zar je moguće da su ONI poginuli i da ih više nećemo gledati - holivudski paparaci primetili su nešto sasvim neočekivano...

Da li je moguće da će "jedan od preživelih" superheroja biti onaj potpuno neočekivani - Pietro Maximoff, a.k.a. Quicksilver!!!

Jer, upravo je glumac Aaron Taylor-Johnson primećen na setu predviđenom za snimanje četvrtog nastavka Avengers-a! A, prošlo je tri godine otkako smo videli da se Quicksilver žrtvovao u Avengers: Age of Ultron!

Kao i njegova sestra Wanda Maximoff, a.k.a. Scarlet Witch, Quicksilver je debitovao u Marvelovom filmskom univerzumu u Captain America: The Winter Soldier, u jednoj post-credit sceni, da bi pravu ulogu imao u Avengers: Age of Ultron. I on, i sestra mu, prvobitno su služili zločinačkoj organizaciji Hydra, gde im je partner bio Ultron, ali su se okrenuli "pravoj strani" kada su shvatili da robot-megalomanijak želi da uništi sav život na planeti Zemlji i bili saveznici Avengersima za vreme Bitke na Sokoviji. Quicksilverova superbrzina pomogla je stanovnicima Sokovije da izbegnu totalno uništenje, ali je, pri tom i sam poginuo žrtvujući se da spasi Hawkeye-a i jedno dete. 

Bilo kako bilo, u Marvel-u i dalje vlada odlučna "zavera ćutanja" o tome koga ćemo od superheroja videti u novom filmu, čija je premijera zakazana za 3.5.2019. Uostalom, ovo sa Aaronom, možda je samo marketinški trik da "zagolica maštu". Sačekajmo... 

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}