Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Liam Neeson Men in Black

novosti

23.05.2018.

Liam Neeson Men in Black

Ekipa novog filma sve više se kompletira. Nakon što je potvrđeno da će u spinoff varijanti Men in Black glumiti Chris Hemsworth i Tessa Thompson, sada su počeli pregovori da im parner bude i - Liam Neeson.

Reditelj filma biće F. Gary Gray (The Fate of the Furious), dok će scenaristički deo zadatka obaviti Matt Holloway i Art Marcum (Iron Man). Sudeći prema svim ovim imenima zaista treba očekivati dobru zabavu. Premijera filma zakazana je za 14.6.2019.

Prema za sada raspoloživim podacima o filmu, Hemsworth i Thompson neće glumiti iste likove koje su u prethodnim filmovima portretisali Will Smith i Tommy Lee Jones. Ipak, vreme i mesto radnje - isti su! 

S druge strane, poznato je da će Neeson glumiti čoveka na čelu Men in Black organizacije u Londonu, gde i počinje priča.

Producenti filma biće Walter F. Parkes i Laurie MacDonald, kao i u slučaju "originalnih" filmova, dok je izvršni producent čuveni - Steven Spielberg.

Šta mislite, može li tu ispasti nešto zanimljivo?

 

  • Komentari (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • osman2510
    Senior translator
    25.05.2018. 08:50
    Ako je Liam Neeson Tommy Lee Jones, ko je onda Will Smith?
  • Black Raven
    Translator
    24.05.2018. 23:03
    Mislim da nije dobar izbor da Liam Neeson bude u Men in Black filmu,jer je prestar za ovaj tip filma, a još ovo je i rimejk a svi znamo da rimejkovi nisu baš uspešni filmovi. Jedino dobro u ovom rimejku je što je su izabrali dobrog reditelja, jer F. Gary Gray je režirao nekoliko dobrih akcionih filmova (The Negotiator, A Man Apart, The Italian Job,Law Abiding Citizen),tako da će sigurno film imati dosta dobrih akcionih scena. Sačekaćemo maj 2019 da vidimo dali će novi-stari Men in Black biti bolji od svojih predhodnika.
;

{{message}}

{{item.title}}