Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Ništa od novih Transformersa?

novosti

24.05.2018.

Ništa od novih Transformersa?

Vest koju fanovi uopšte neće dočekati ravnodušno. Naime, Paramount je saopštio da je iz svog rasporeda "izbacio" novi film o Transformersima, prvobitno planiran za sledeću godinu!

Nastavak Transformers: The Last Knight trebalo je da doživi premijeru 28.6.2019. ali je sada potpuno neizvesno da li će ona ikada i biti održana. Tako, za sada jedino izvesno ostaje da će ljubitelji ove franšize u bliskoj budućnosti moći da gledaju "granski" Bumblebee, i za za Božić ove godine. 

Prošlogodišnji Transformers: The Last Knight zaradio je najmanje para od svih filmova franšize. Tako je zarađeno "samo" 605 miliona dolara, od čega "poražavajućih" 130 miliona dolara u Severnoj Americi. Ujedno su poslednji Transformers bili i jedini koji su na "domaćem" tlu zaradili manje od 200 miliona dolara. Inače, budžet filma bio je 217 miliona dolara.

Takođe, i filmski kritičari bili su prilično jedinstveni u lošim ocenama, osim tek ponekih... Transformersi protiv kritičara

Poseban kuriozitet jeste podatak da je i tako "slab", ovaj filmprethodne godine bio onaj koji je najviše zaradio za kompaniju Paramount.

"Šampion" franšize je i dalje treći "nastavak" Transformers: Dark of the Moon, snimljen još 2011. godine.

  • Komentari (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • osman2510
    Senior translator
    25.05.2018. 08:43
    Valjda je i djeci više dosadilo? LOL
  • Black Raven
    Translator
    24.05.2018. 18:58
    Smorili su, a i dosta je bilo, neka odmore 10-20 godina pa onda bude rimejk celog serijala za neke nove generacije filmofila.
;

{{message}}

{{item.title}}