Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Ko režira Boba Fett film?

novosti

25.05.2018.

Ko režira Boba Fett film?

Nema stajanja za "Star Wars" ekipu! I dok se širom sveta premijerno prikazuje novo ostvarenje iz serije - Solo: A Star Wars Story - iz Holivuda nam stiže vest da je odabran scenarista, koji će, ujedno biti i reditelj - novog filma s podznakom "Star Wars".

U pitanju je film u čijem središtu će biti Boba Fett, o "čuvenom" lovcu na ucenjene glave, a "isturena" ličnost koja će nam dočarati svu vrednost i opravdanost jednog ovakvog projekta biće - James Mangold. Dakle, može se očekivati sasvim "simpatičan" film, s obzirom da su poslednja dva projekta ovog iskusnog holivudskog reditelja bili veoma blokbasterski nastrojeni -  LoganThe Wolverine.

Boba Fett je mandalorijski ratnik, koga je obučio Jango Fett, a postao je ozloglašeni lovac na ucenjene glave kroz različite galaksije. Njegova putovanja uslovila su da radi i za Imperiju, pa je tako njegov "saradnik", između ostalih, i lično - Darth Vader. A, treba li reći i da mu je, jednom, poslodavac bio i Jabba the Hutt, za koga je uhvatio i - Han Soloa.

Radnja novog filma biće smeštena u zasebni "univerzum", odnosno neće imati veze s događajima opisanim u Star Wars: Episode VII - The Force Awakens, niti "Epizodama" VIII ili IX koje nas čekaju.

Lik Boba Fetta je u filmovima Star Wars: Episode V - The Empire Strikes BackStar Wars: Episode VI - Return of the Jedi dočarao engleski glumac Jeremy Bulloch.

No, ni tu nije kraj priči o "zasebim" filmovima "Star Wars" filmskog univerzuma, jer je u planu i snimanje filma "Obi Wan", čiji bi reditelj trebalo da bude Stephen Daldry (TrashExtremely Loud & Incredibly CloseThe Reader...).

Ko zna gde će nas svi ti filmovi odvesti...

 

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Freak37
    eXtreme member
    25.05.2018. 23:59
    Sto se mene tice jos stotinjak godina 😁
;

{{message}}

{{item.title}}