Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Veliki obračun u Rusiji

novosti

02.06.2018.

Veliki obračun u Rusiji

Prethodne nedelje u Rusiji nekoliko zaista zanimljivih filmova doživeli su svoje premijere i upustili se u borbu za titulu najgledanijeg. Dobro, ne baš za prvo mesto, pošto tamo i dalje vlada neprikosnoveni Deadpool 2, koji je zaradio 3,2 miliona dolara u svojoj drugoj nedelji prikazivanja (ukupno 17,79), ali je dobio veoma ozbiljne takmace.

Tako se na drugo mesto najgledanijih probio još jedan holivudski adut - Solo: A Star Wars Story, s zarađenih 2,95 miliona dolara u premijernoj nedelji prikazivanja.

Na trećem mestu nalazi se ruski "fantasy", film Chernovik u čijem središtu su avanture dizajnera kompjuterskih igrica koji biva regrutovan od misteriozne sile da bude čuvar multi-dimenzionalnog portala u drugi svet. Ovaj film zaradio je 899.672 dolara u premijernoj nedelji prikazivanja.

Na četvrtom mestu gledanosti nalazi se isto tako premijerni Blockers, s zarađenih 655.176 dolara, dok je peti Avengers: Infinity War, s ostvarenih 577.908 dolara u četvrtoj nedelji prikazivanja, odnosno 33,7 miliona dolara ukupno.

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}