Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Sprema se remake Cannonball Run!

najave

05.06.2018.

Sprema se remake Cannonball Run!

Reditelj Doug Liman planira da napravi remake jednog od, pa... nazovimo ga kultnih akcionih filmova-komedija s početka 1980-tih...

Kako bi to moglo da izgleda?

Reditelj zaslužan za filmove poput Edge of Tomorrow ili The Wall, stupio je u pregovore oko snimanja nove verzije filma u kome su svojevremeno "briljirali" Burt Reynolds i Farrah Fawcett.

Tada, kada se pojavio, 1981. godine, The Cannonball Run, pored već pomenutog dvojca okupio je zaista sjajnu glumačku ekipu. Tu su bili još i Roger Moore, Dom DeLuise, Dean Martin, Sammy Davis Jr., Adrienne Barbeau, Jackie Chan... Rediteljsku palicu prilično ludog filma o "divljoj" trci kroz bespuća SAD držao je Hal Needham, u to vreme poznat i kao vrhunski kaskader. 

Inače, interesantno je da je "originalni" film o ovoj trci snimljen još 1976. godine - Cannonball!. Režirao ga je Paul Bartel, a u njemu glavnu ulogu tumači David Carradine. Međutim, ovaj film nikad nije doživeo "priznanje" koje ima potonji, snimljen pet godina kasnije. Tako je 1984. godine snimljen i Cannonball Run II, koji je, takođe, režirao Needham, s gotovo istom glumačkom postavom kao i u njegovom prvom filmu.

Scenario za remake "čuvenog" filma rade Thomas Lennon i Ben Garant (Baywatch).

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}