Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
IPAK SREBRO

novosti

17.07.2018.

IPAK SREBRO

Tako blizu, samo korak do... ali ... 

 

A onda opet, nikad nismo bili dalje, nikad nismo igrali finale.. I da, imali su više sreće ali nisu bili bolji, nismo ovu utakmicu izgubili jer smo nadmašeni njihovom igrom nego zbog vlastite nepažnje. Bravo Francuzi, ali svaka čast Vatreni, niste bili slabiji od prvaka svijeta.

 

I da, Mandžo majstore najbolji si :)

  • Komentari (27)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • skajler
    Master translator
    17.07.2018. 14:50
    ClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClap
  • aca1
    Translator
    17.07.2018. 13:55
    Izuzetan uspeh fudbalske reprezentacije Hrvatske. Svaka čast igračima i stručnom štabu Clap
    Sve ovo drugo: haters gonna hate
  • yolix83
    Translator
    17.07.2018. 12:43
    [QUOTE=milebrasa]Grizman 7 utakmica 4 gola i 2 asistencije od toga gol i asistencija u finalu,Modric 7 utakmica 2 gola i 1 asistencija a u hrvatskoj reprezentaciji bi Perisic bio po meni ispred Luke, kako god ovo je kraj jedne jake generacije[/QUOTE]
    Neću da ulazim u to ko je trebao dobiti tu nagradu ko nije nego samo hoću da kažem da nije fudbal samo golovi i asistencije. Pogledaj npr. statistiku Zidana kroz karijeru. Smiješna je kad usporediš sa nekim drugim igračima a on je jedan od najboljih svih vremena.

    Što se tiče tih hejtera. Kad čitam komentare stranaca po netu, niko ne pokušava da umanji uspjeh Hrv, to jedino vidim od blakanaca. Takvi smo ti mi... a sreće na SP moraš imati, i imale su je druge reprezentacije. Neke stvari ti se moraju poklopiti ali nije to dovoljno nego moraš imati i kvalitet i m*da. 
    A sreća se kao faktor može eliminsati jedino da se igra ko u NBA na četiri dobijene ali onda bi Sp izgubilo svoju čar.




;

{{message}}

{{item.title}}