Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Predstoji nam serija Vampire Chronicles

najave

18.07.2018.

Predstoji nam serija Vampire Chronicles

Hulu je najavio!

Počeli su "radovi" na seriji zasnovanoj na romanima "The Vampire Chronicles", čija je autorka dobro poznato lice horor-literature - Anne Rice!

Glavni lik ovih romana, a samim tim i predstojeće serije, jeste vampir Lestat de Lioncourt, koji je ujedno heroj i anti-heroj, baš kao i narator cele sage.

Zaslužni za realizaciju ove serije biće uajedničkim snagama Paramount Television i Anonymous Content, koji su i otkupili prava za ekranizaciju romana u aprilu 2017. godine.

Izvršni producenti celog projekta biće Anne Rice i njen sin Christopher Rice, što daje još veću "težinu" svemu, odnosno svedoči o nameri da se dobije proizvod koji će verno slediti svoj literarni predložak. 

Da podsetimo, po jednom autorkinom romanu ove provinijencije, godine 1994. već je snimljen veoma uspešni film Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles u kome su dominirali Tom Cruise i Brad Pitt. Takođe, godine 2002. gledali smo vampira Lestata i u nešto manje uspešnom Queen of the Damned, u kome su glumili Aaliyah i Stuart Townsend.

Čekate li ovu saeriju s nestrpljenjem?

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}