Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Charlie’s Angels reboot sa Kristen Stewart

novosti

27.07.2018.

Charlie’s Angels reboot sa Kristen Stewart

Sony ne staje, već planira mnoštvo "rimejkova" i "ributova" u najskorije vreme. Tako su u najavi nove verzije Men in Black, The Grudge,The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe, Little Women... Ipak, možda i najviše pažnje privlači najava da će se snimati i filmski reboot nekada veoma popularne serije Charlie's Angels...

Čuvenu "trojku" treba da glume Kristen Stewart, Naomi Scott i britanska glumica Ella Balinska, dok bi reditelj ovog poduhvata bila Elizabeth Banks (poznata glumica, koja, u poslednje vreme, sve češće seda i na rediteljsku stolicu, a debitovala je u svetu dugometražnog filma s - Pitch Perfect 2).

Pored Banks, koscenarista je i Jay Basu, na osnovu priče čiji su autori Craig Mazin i Semi Chellas.

U ovoj reboot-varijanti, govoriće se o doživljajima "nove generacije" Čarlijevih anđela, koji, naravno, rade za misterioznog - Čarlija! Originalna TV serija snimljena je još 1976. godine, a u njoj glume Kate Jackson, Farrah Fawcett i Jaclyn Smith. Ta serija imala je pet sezona, tokom kojih su se glavne glumice smenjivale, u zavisnosti od eventualnih novih filmskih angažmana.

Prva filmska verzija Charlie's Angels snimljena je 2000. godine, u kome su glumile Cameron Diaz, Drew Barrymore Lucy Liu. Taj film je zaradio 264 miliona dolara, što je uslovilo da tri godine kasnije bude snimljen i nastavak - Charlie's Angels: Full Throttle. On je zaradio nešto manje novca - 259 miliona dolara.

Godine 2011. snimljeno je i osam epizoda serije Charlie's Angels, ali ona nikad nije postigla zapaženiji uspeh.

Premijera novog filma, koji, ujedno, predstavlja i povratak Kristen Stewart visokobudžetnim filmovima, predviđena je za 27.9.2019.

Šta mislite, da li će joj vredeti?

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}