Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Carrie Fisher se vraća u Star Wars: Episode IX

novosti

28.07.2018.

Carrie Fisher se vraća u Star Wars: Episode IX

Sada je već sasvim izvesno, saga vezana za originalne junake završiće se najnovijim filmom franšize. A, kao "posebna zanimljivost" poslužiće i informacija da će u filmu, čije snimanje počinje sledeće nedelje, pod dirigentskom palicom koju drži J.J. Abrams, ponovo pojaviti i Carrie Fisher, odnosno Leia Organa.

Lik tragično preminule glumice biće "korišćen" kroz njene snimke načinjene za potrebe jednog od prethodnih nastavaka - Star Wars: Episode VII - The Force Awakens, a koji nisu upotrebljeni u tom filmu.

"Mi smo veoma voleli Carrie Fisher”, izjavio je J.J. Abrams. “Nikada nismo ni pomišljali da je zamenimo u toj ulozi, ili upotrebimo CGI u tu svrhu. Uz podršku i blagoslov njene ćerke Billie (Lourd), našli smo način da odamo počast Carrie-nom nasleđu i još jednom bude Leia u novom filmu".

A, takođe, sada je izvesno da će u Episode IX glumiti i Mark Hamill, iako je Luke Skywalker umro u Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi. Pretpostavlja se da će ovaj put Luke biti neka vrsta "Duha Sile".

Osim dva "veterana", koje smo svi tako voleli u prethodnim filmovima, u novom nastavku glumiće i Billy Dee Williams, Naomi AckieRichard E. Grant, Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo, kao i sama Lourd.

Film, za koji se tvrdi da će biti poslednji u seriji kakvu znamo, premijeru će imati za Božić sledeće godine.

Ostaje nam da maštamo o tome šta će nam doneti Episode X, odnosno neki novi Star Wars, ako se uopšte bude tako zvao...

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

;

{{message}}

{{item.title}}